Missing Person

Ponekad nas mirisi mogu asocirati na osobe koje nam nedostaju ili za koje smo sigurni da nam se više neće vratiti.

U industriji mirisa pojavio se parfem koji je puno više od klasičnog beauty proizvoda. Američki proizvođač „Phlur“ na tržište je izbacio parfem „Missing Person“, za kojeg obećava da će te podsjetiti na miris osobe koja ti nedostaje.

Ako je vjerovati svjedočanstvima TikTokerica, parfem već pri prvom udahu izaziva dašak nostalgije. Ljudi dijele svoja zapažanja kako stvarno podsjeća na miris kože osobe koja ti je draga. Parfem izaziva toliko jake emocije, da su nekima pomalo i zaiskrile suze u očima dok su udisali njegove mirisne note.

 

@tik.tok.tina That took me somewhere I didn’t expect wow. #phlur #phlurmissingperson #romanticreaction #beinginlove #perfumetok #firstreaction ♬ Gretta Ray Vienna Cover - Gretta Ray

 

Kreatorica parfema Chriselle Lim, inspiraciju za parfem pronašla je u starnom životu. U časopisu za američki časopis Refinery29 rekla je kako je prolazila kroz vrlo teško razdoblje dok je radila na njemu. „Osjećala sam se usamljeno i željela sam u bocu parfema pretočiti miris koji će me podsjećati na vrijeme kad sam se osjećala sigurno“, rekla je Chriselle.

Parfem se u Americi rasprodao u roku od samo pet sati nakon prvog lansiranja na tržište, a na listi čekanja se odjednom našlo 200 tisuća ljudi. Parfem je opet dostupan, a za njega se mora izdvojiti 120 dolara, a pronaći ga možeš OVDJE

parfem missing person parfem koji miriše na osobu koja nedostaje

Još vijesti