Torbe proljeće/ljeto 2023

Jedan od dobrih rješenja kako podići i osvježiti svoj proljetni stil je kupovina nove torbe.

No, kakve modele birati ove sezone? Što je hit, što se sve nosi ovog proljeća i ljeta? Saznajte u nastavku s čime sve možemo unijeti dašak uzbuđenja u naše odjevne kombinacije.

Torbe s resicama

Ove su se godine rese na velika vrata vratile u modni svijet i bile dio kolekcija proljeće/ljeto 2023. velikih modnih brendova kao što su Gucci, Valentino ili Ralph Lauren. Ako volite opušteni boho-stil, onda će vam opuštena i lepršava torba biti must have modni dodatak.

 

@bag_trend Tassel bag #bag #shoulderbag #tasselbag #crossbodybag #ladybag #trending #packing #fashion ♬ Wine And Food Therapy - Short Version (French, Gypsy, Jazz, Manouche) - SplashStudio

 

Torbe u obliku polumjeseca

Predmet požude među svim zaljubljenicama u modu su torbe obliku polumjeseca, koje su bile popularne ranih 2000-tih. Znamo ih još i pod nazivom „hobo-torbe“.

 

 

Predimenzionirane torbe

Ukoliko ste među onim curama koje u torbama „tegle“ previše stvari (od bilježnica preko makeup-a do nečeg za „prigristi“), ove ćete sezone sa svojim xxl torbama biti i više nego u trendu. U modi su jednobojni modeli, lišeni detalja, koje možete kombinirati uz sve dnevne outfite.

 

 

Šljokičaste torbe

Iako smo šljokičaste materijale povezivali s božićnim i novogodišnjim blagdanskim tulumima, ove smo godine šljokice odlučili nositi tijekom cijele godine. Pa za noćne izlaske možete birati upravo takve torbe – čim sjajnije, tim bolje.

 

 

Torbice oko struka

Pojasne torbe vratile su se na modnu scenu ravno iz devedesetih. Osim što su slatke, one su i nevjerojatno praktične, jer su vam obje ruke slobodne, dok ramena i leđa nisu opterećena.

 

 

Traper torbe

Ove godine vlada trend „denim on denim“ tako da trapera u odjevnim kombinacijama nikad previše, a uz traper odjevne predmete odlično će pristajati i traper modni dodaci.

 

 

 

torbe hit sezone hot torbe proljeće/ljeto 2023 torbe u obliku polumjeseca torbe s resicama predimenzionirane torbe šljokičaste torbe traper torbe

Još vijesti