Ružičasti ruž za usne

Možda ste mislile da se do blistavog osmijeha može doći samo izbjeljivanjem zubi. No, kako bi oni izgledali bjeliji i ljepši, jedino što trebate je odabrati pametnu nijansu ruža.

Čarolija se skriva u odabiru hladnijih tonova ruževa s ljubičastim ili plavim podtonovima. Ti podtonovi mogu pomoći u poništavanju žutih nijansi na zubima uzrokovanih svim onim prekomjernim uživanjem u kavama, čajevima ili vinu npr.

Pogledajmo prvo s kojim ćete nijansama ruževa postići da vam zubi izgledaju bjelje.

1. Crveni ruž

Klasični holivudski crveni ruž hladnih tonova siguran je izbor za bjelji izgled zuba. Klonite se samo onih s narančastim podtonom.

 

 

2. Pinky nude

Potražite ružičaste nijanse, ali isključivo hladnog podtona, jer sve ostalo će imati suprotan efekt. 

3. Boja vina ili bordo boja

Možda crveno vino može zaprljati vaše zube, ali to zato neće napraviti ruž iste nijanse. Tamne, hladne nijanse čine boju zubne cakline svjetlijom.

 

 

4. Ljubičaste nijanse ili nijanse boje šljive

Ako je možda niste hrabre nositi za dnevne prilike, bit će odlična za večernje. Ljubičasta boja izvrsna je za stvaranje efekta snježnobijelog osmijeha.

5. Sjajne nude nijanse

Nude nijanse naglašavaju prirodni izgled i ljepotu usana, dok sjaj osmijeh čini izraženijim, a zube bjeljima.

 

 

Sljedeće na popisu su također lijepe nijanse ruževa, no ipak će one kod velike većine cura učiniti zube žućima nego što jesu.

1. Neonske boje

Znate već da kad nosite neonski lak na noktima ili odjeću neon boje, kako vam koža izgleda preplanulo? Isti efekt je i na zubima, samo što s neon ružem zubi ne izgledaju preplanulo, nego žuto.

2. Narančaste boje

Jednostavno - narančasta neće poništiti žuti ton vaših zubi, već će ga dodatno naglasiti.

 

@lisacaldognetto Neon pigment @maccosmetics mascara@marcjacobsbeauty #Soapbrows @westbarnco #neonlips #orangelipstick #mattelipstick #maccosmetics #makeupvideo #beauty ♬ Supalonely (feat. Gus Dapperton) - BENEE

 

3. Živopisna ružičasta

Tople nijanse ružičaste napravit će vam također „medvjeđu uslugu“.

4. Tople smeđe nijanse

Kako su devedesete doživjele veliki povratak kroz modu i makeup, tako su postale i popularne zagasite smeđe nijanse. No, ako nemate baš blistavo bijele zube, a htjele biste, smeđe nijanse ruževa ne spadaju u kategoriju onih s kojima biste postigle „vau“ efekt.

 

 

 

 

 

nijanse ruževa ruževi koji izbjeljuju zube ruževi koji požućuju zube ruževi s hladnim tonovima narančaste boje ruža neonske boje ruža

Još vijesti