Outfit s kapri hlačama

Kapri hlače možda gledaš s neodobravanjem ili oprezom, ali one ti mogu postati jedan od novih modnih favorita. Pokazat ćemo ti par načina kako ih nositi i uvjeriti te da su komad koji ide uz svašta.

Modni trend iz 2000-ih se vratio i sve ga više cura nosi. Kapri hlače možda izgledaju malo čudnovato, ali mogu biti super komad. Kako ih nositi u 2024. godini? Malo drugačije nego što su to radile cure prije. Mogu izgledati itekako moderno, samo ih treba pametno kombinirati. Najpopularnije su crne uske kapri hlače, a sada ćeš vidjeti kako ih nositi u sportskim izdanjima, za na kavu s frendicama i za u grad ili za izlazak. Kapri hlače možeš pronaći kao kraće tajice, kao traper hlače ili kao kraće poslovne hlače. Ako si u dvojbi jesu li za tebe ili ne, možda te ovi outfiti inspiriraju. Kapri hlače izgledaju super na ovih 6 načina.

1.Uz najobičniji topić ili majicu kratkih rukava

 

 

Nema potrebe za puno kompliciranja. Kapri hlače mogu izgledati super uz običan topić potkošulju ili običnu majicu kratkih rukava. Na noge stavi tenisice ili natikače i spremna si za pokret.

2.Na kul topić i sako

 

 

Ako želiš izgledati ekstra, tko kaže da i tu kapri hlače ne mogu pomoći. Oversized sako i crop topić su savršeni dodaci. Možda ćeš si na prvu izgledati čudnije jer nisi navikla na ovu duljinu hlača, ali mogle bi ti prirasti srcu.

3.U sportskoj kombinaciji

 

 

Najjednostavnija, ona s kojom ne možeš pogriješiti. Kapri hlače mogu izgledati super u sportskim kombinacijama.

4.Sako i cipele na petu

 

 

Sigurno ne bi očekivala da će tako dobro izgledati i u ovoj kombinaciji, ali…Bit ćeš totalno fensi i ako nosiš kapri hlače, samo ih kao i ova influencerica, nosi uz prave dodatke.

5.Oversized košulja

 

 

Bijela oversized košulja je komad koji ti preko ljeta može dobro doći i za izvući ako navečer vani zahladi ili da učiniš odjevne kombinacije još boljima. Ovaj je outfit s kapri hlačama kao stvoren za vruće ljetne dane i odlaske do grada ili na kavu.

6.Uz fensi topić

 

@kolesinskaya_ capri pants are back!! #capripants #minihaul #capsulewardrobe #capsulewardrobe #pinterestoutfit #trend2024 ♬ Fergalicious - I Heart Fergie

 

Oni fensi topići uz kapri hlače i cipele na petu mogu izgledati dobro. To ti može biti i outfit za izlazak.

Šilterica kao modni dodatak Želiš nositi šiltericu, ali na tebi ne izgleda dobro? Postoji trik kako da ti šilterica stoji najbolje ikad

Osnovni komadi za ljeto koji će biti dobrodošli u svačijem ormaru: 15 komada ispod 20 eura Ljetni outfit H&M haljina H&M biciklističke hlačice +12 H&M top

kapri hlače Moda u trendu kako nositi kapri hlače outfiti s kapri hlačama odjevne kombinacije

Još vijesti