Kim Kardashian vratila se crnoj boji kose

Serija Wendesday pokrenula je „goth glam“ revoluciju, odnosno stil vrlo blizak gotičarskom, ali koji opet nikad nije bio ovoliko elegantan kao sada.

Stoga svi oni koji oduvijek gaje ljubav prema crnom – napokon su došli na svoje. Kako modni svijet crpi inspiraciju iz trendova devedesetih, u frizerskim salonima će se ove godine tražiti jedna boja koja je dramatična, sofisticirana i elegantna.

 

 

Riječ je o crnoj boji kose, ali ne bilo kakvoj, već ponoćno crnoj boji. Možda se pitate kakva je to sad boja? Riječ je o najtamnijoj mogućoj nijansi crne, s naznakama plave kojom dobivate luksuzni odsjaj.

Možda nije najsretnije rješenje za cure koje imaju baš izrazito blijedi ten, ali curama s toplijim tenom, stajat će odlično.

 

@lg.coiffeurcoloriste Midnight Blue 🌒 #pourtoi #foryou #bluehair #coiffeur #metz #coiffeurmetz #hair ♬ Pump - Valentino Khan

 

Ovo je boja kose koja nije previše zahtjevna za održavanje. Jedino može biti problem ukoliko je vaša prirodna boja kose jako svjetla i ako vam kosa brzo raste pa ćete morati svako malo do frizerskog salona kako biste sakrile izrast.

Crnke su se uvijek smatrale fatalnim ženama magnetske privlačnosti. Pa kad se samo sjetimo Dua Lipe, Kendall Jenner, Demi Lovato, Vanesse Hudgens ili Megan Fox koje su vjerne svojoj tamnoj kosi ili Kim Kardashian koja se opet vratila crnoj, mogle bismo i same iskušati ovaj trend i postati ne samo crnke, već ponoćno plave crnke.

 

 

ponoćno plava boja kose ponoćno plava crnka nova boja kose koja će biti trend trend boja kose 2023 trendovi iz devedesetih

Još vijesti