ugradnja trepavica

Ako ih nažalost nemate prirodne, ali zato oduvijek maštate o dugim i gustim trepavicama, možda ste već razmišljale o ugradnji ekstenzija.

Tko se ne bi htio svako jutro probuditi sa trepavicama koje su jednostavno savršene. Kako sve u životu ima dvije strane medalje, tako i ugradnja ekstenzija trepavica.

Pogledajmo koje su to prednosti i eventualni rizici ugradnje

1. Uštedili ste vrijeme šminkanja

S ekstenzijama trepavicama ne morate koristiti uvijač za trepavice niti maskaru pa je to još jedna stvar koja će vam skratiti vrijeme spremanja. Dapače, djevojke koje su ih ugradile nemaju niti potrebe za dnevne prigode stavljati previše makeup-a na oči, jer su one već naglašene.

2. Izgledate predivno cijelo vrijeme

Odete s njima u krevet i ujutro se probudite sa savršenim trepavicama. Zamislite da idete na trening u teretanu i tamo izgledate poput dive s ekstenzijama koje izgledaju toliko prirodno. Možemo reći da ekstenzije mogu čak djelovati pozitivno na vaše samopouzdanje.

3. Mogu vam uštediti i novac

To vrijedi za cure koje u svojoj makeup rutini koriste skupe maskare. Ako cijena maskare premašuje cijenu tretmana ugradnje, možete komotno razmisliti o ugradnji ekstenzija. Uštedit će vam vrijeme, ali i novac.

4. Mogu se sasvim prilagoditi

Za razliku od umjetnih, ekstenzije trepavica mogu se prilagoditi vašem obliku očiju i strukturi lica. Možete birati sve; od duljine, volumena i punoće, tako da izgledaju kao da ste rođene s njima.

5. S njima morate zaboraviti neke stare navike

Ako ste među onim curama koje vole trljati oči – jednostavno ćete morati zaboraviti na tu naviku i u svoj dnevni režim ljepote uvesti neke nove. Morat ćete npr. odbaciti uljni odstranjivač šminke oko očiju, kako ne bi došlo do preuranjenog ispadanja.

6. Mogu vam se javiti neočekivane komplikacije

Možete dobiti alergijsku reakciju na sastojke ljepila. Ako ste pak skloni sezonskim alergijama, možete zaraditi infekcije oka.

7. Možete biti totalno razočarani, ako završite u rukama nestručnih osoba

Prije nego idete ugrađivati trepavice, provjerite iskustva drugih cura i internetske recenzije. Jako je važno da kozmetičarka kojoj se prepuštate u ruke bude stručna kako se ne bi dogodilo da primjerice ugradnjom budu oštećene vaše prirodne trepavice.

ugradnja trepavica ugradnja ekstenzija trepavica

Još vijesti