Sjajilo za usne

Iako svatko nosi ono što želi, ali možemo zaključiti kako su u posljednje vrijeme korištenje sjajila u kombinaciji s olovkama za usne mnogo popularniji od mat ruževa.

Je li na ovaj trend utjecala činjenica da mnoge modne i makeup inspiracije crpimo iz devedesetih ili naprosto uživamo u tome što ne moramo nositi maske? Naime u periodu maski sjajilo je bilo makeup proizvod koji stvarno nije imao smisla.

Koliko obožavamo sjajila, toliko može biti iritantno ako naletimo na neko koje je baš jako ljepljivo i na kojeg nam se hvata kosa ili od kojeg ostaju masni tragovi na čašama i šalicama.

Donosimo vam popis sjajila s kojima će usne biti sjajne, čak i spremne za koji poljubac, a da pri tome ipak sve ostane na svome mjestu.

1. Clarins Water Lip Stain

Kako se proizvođači kunu, samo jedno nanošenje ovog sjajila s hidratantnim učinkom, dovoljno je za 300 poljubaca. Po recenzijama cura po internetu, čini se da je to stvarno tako.

 

 

2. Max Factor Honey Lacquer

Ovo sjajilo ne ostavlja ljepljiv osjećaj na usnama i ne topi se. Duboko je pigmentirano i stvara efekt visokog sjaja na usnama.

 

 

3. Dior Addict Lip Maximizer

Ako tražite nešto što će se dugo držati na usnama, a još biste voljeli i proizvod koji će vaše usne napraviti punijima i sočnijima, onda je ovo Diorovo sjajilo baš za vas.

 

 

4. Wet n Wild Love Edition Mega Slick

Ovo sjajilo spada u kategoriju cjenovno pristupačnijih i njegova cijena se (ovisno od trgovine do trgovine) kreće oko 4 €. Osim što ćete ga voljeti zbog cijene, obožavat ćete ga zbog dugotrajnog efekta i hidratacije.

 

 

5. Loreal Paris Infallible ruž i sjajilo

Iako bismo ovaj proizvod mogli nazvati 2 u 1 proizvodom, jer dolazi s ružem i balzamom, ipak ćemo ga svrstati u kategoriju sjajila, upravo zbog tog završnog sjajnog „toucha“.

 

dugotrajna sjajila za usne sjajila za usne koja se ne lijepe sjajila za usne koja su postojana

Još vijesti