Cure koje su bile inspirirane Emily

U prvoj epizodi nove sezone serije „Emily u Parizu“, glavna junakinja smjelo uzima škare u ruke i odvažuje se na rezanje šiški.

I dok njezina cimerica viče „ne“, već je prekasno, jer je Emily već odrezala ono, što kasnije nazivaju „traumatskim šiškama“.

Taj se trenutak toliko dojmio gledateljica i fanova serije diljem svijeta, da je TikTok prepun videova s hashtagom #traumabangs.

Iako je Emily za potrebe uloge stvarno odrezala šiške, to nije bilo baš onako kako je prikazano u seriji, već se iza kamera prepustila u ruke profesionalca, o čemu smo pisali OVDJE.

No, mnoge su žene prekopirale tu scenu iz serije i uzele škare u ruke. Rezultati nisu baš fantastični, a frizeri diljem svijeta zasigurno imaju pune ruke posla, jer moraju popravljati šiške iz kućne radinosti.

Tiktokerica i makeup artistica Zara Moses uspjela je odrezati svoje šiške, nakon što je prekinula vezu i možemo reći da je kućni eksperiment uspio.

 

@zaramosesmakeup I did it, I cut trauma bangs #emilyinparisseason3 ♬ Funny Song - Cavendish Music

 

Uspjelo je i Taylor iz Louisiane, koja je oduševljena krajnjim rezultatima.

 

@southern_smile79 Feeling depressed? Cut your own hair she said 😳 #traumabangs #girldontdoit #midlifecrisis #fringebangs with #curtainbangs and #faceframinglayers #hairtutorials #2023newme #takechances #hairtrends2023 #fypシ゚viral ♬ original sound - Makayla

 

No, onda s druge strane imate nekog poput Eve ili May, koje su itekako požalile svoju odluku da šiške režu same kod kuće.

„Ponekad mi se sviđa začiniti život s lošim odlukama“, rekla je Eve, dodavši kako nije računala na zalizak zbog kojeg joj šiške nikako ne stoje.

 

@eve21301 Sometimes i like to spice up my life with bad decisions💁‍♀️💁‍♀️#ReasonForBooking #CODSquadUp #traumabangs #bangs #nothebang #trauma #fyp ♬ original sound - eve


Mayu je njezina odluka da odreže šiške, dovela do pomiješanih emocija. Na videu se čini kao da će svaki čas zaplakati, dok se istovremeno nervozno smješka i govori sama sebi da nije tako loše.

 

@callmemay.05 The moment i knew i fucked up🥴 Emily in Paris trauma bangs😂 #emilyinparis #emilyinparisseason3 #traumabangs #fuckedupbangs #fyp ♬ Mon Soleil (from "Emily in Paris" Soundtrack) - Ashley Park

 

 

Odvažite li se na taj korak i poželite li odrezati šiške, bolje se prepustiti u ruke profesionalaca, kako zbog #traumabangs i sami ne biste zapali u traumu zbog toga kako vam kosa izgleda na glavi.

cure režu šiške kod kuće cure režu traumabangs rezanje traumabangs rezanje šiški poput Emily

Još vijesti