Sazan Hendrix

Sazan Hendrix poznata je influencerica i makeup artistica koju na Instagramu prati 1,2 milijuna ljudi.

No, kako svi ponešto krademo s TikToka, tako je i Sazan ukrala ideju kako da koristi svoje rumenilo.

Rumenilo je tek jedan od makeup proizvoda koje toliko često koristimo, a možda nismo niti svjesne koliku razliku može napraviti na našem licu.

To je shvatila i Sazan. Zapravo joj je TikTok pomogao da spozna kako je cijeli život totalno pogrešno koristila rumenilo.

Tajna u savršenom nanošenju rumenila je da umjesto jednog, koristite čak tri: rumenilo tamne nijanse, rumenilo neutralne nijanse i jedno rumenilo svijetle nijanse.

 

 

Tamnije rumenilo nanosi se na vrh lica“, pokazala je Sazan nanoseći kistom rumenilo visoko na jagodice, upozorivši pri tome da tu nijansu nikako ne koristimo na sredini lica, jer će izgledati preteško.

Nakon toga, uzima rumenilo svjetlije nijanse.

„Fokusiram se više na područje bliže nosu“, pojasnila je Sazan.

Nakon toga uzima i neutralno rumenilo te četkom prelazi kompletno područje jagodičnih kostiju kako bi spojila sve tri nijanse u jednu.

„Sve to skupa lijepo 'izblendam' i to je super ako želite izgledati kao da ste blago osunčani“,pojasnila je Sazan.

Iako oduševljena, Sazan se na kraju videa pitala tko to točno ima vremena u svoju makeup rutinu ugurati korištenje čak tri umjesto dosadašnjeg samo jednog rumenila.

Ok, možda ovakav način šminkanja iziskuje dodatno posla i vremena i možda nije za svaki dan, kada nam se neda niti ustati iz kreveta, a kamoli našminkati, ali je definitivno nešto što ćemo rado iskoristiti za neke svečanije i važnije prilike.

trik s rumenilom cijeli smo život pogrešno koristile rumenilo umjesto jednog trebamo tri rumenila tiktok trik s rumenilom tamnije rumenilo rumenilo svjetlije nijanse neutralno rumenilo Blendanje influencerica Sazan Hendrix

Još vijesti