Sasha i Theresa

TikTok influencerica Sasha Morpeth često dijeli isječke sa svojom majkom Theresom.

U videu koji je prikupio više od 50 tisuća lajkova Sasha je pokazala kako mame mogu izgledati fanstastično u outfitima svojih kćeri.

„Moja 61-godišnja mama isprobala je moju novu odjeću za izlaske“, rekla je Sasha u svom videu.

 

@sashamorpeth Speechless 😶 fits from @princesspolly dc: SASHA20 for 20% off ❤️ #pppartner ♬ Untouchable (No) Sped Up - Remix - Xanemusic & NVBR & kevoxx

Prvi outfit uključivao je kratku bež suknju, bijeli top i sandale. Drugi look sastojao se od limeta zelene cvjetne haljine, a treći look uključuje traperice širokih nogavica te bijelu čipkastu majicu bez rukava.

 Komentatori su se složili kako njih dvije izgledaju poput sestara blizanki, a ne poput majke i kćeri.

„Jabuka ne pada daleko od stabla“, komentirao je jedan pratitelj, aludirajući na to kako je Sasha vrlo slična na svoju mamu.

Nisu Sasha i Theresa jedine koje si posuđuju odjeću, tome su sklone i mnoge slavne osobe. Npr. Heidi Klum i njezina kći Leni odradile su modni editorial u istim outfitima, zatim su tu Angelina Jolie i njezina kći Shiloh pa čak i britanska princeza Kate Middleton i njezina majka Carol.

Eto, zasigurno da nema djevojčice koja barem povremeno ne posuđuje maminu odjeću iz ormara, a kad djevojčice narastu, onda mogu s majkama međusobno dijeliti outfite i posuđivati krpice iz ormara.

Posuđujete li si međusobno ti i tvoja mama odjeću?

Ukupno glasova:

mama i kći posuđuju odjeću mama i kći u istom outfitu

Još vijesti