Isprobavanje čizama s ogromnom platformom

Bračni par Lesly i Ricky postali su popularni na društvenim mrežama, zbog prankova koje jedni drugima priređuju. Na TikToku ovaj dvojac svojim videosnimkama redovito nasmijava više od 3 milijuna pratitelja.

U videu koji je pregledan više od 7 milijuna puta Lesly pokazuje kako si je kupila čizme s platformom od 25 centimetara. Kako ima dama koje obožavaju ovakve visoke pete, TikTokerica je odlučila testirati kakav je osjećaj odjednom dobiti 25 centimetara na svoju visinu te koliko je takva vrsta obuće uopće praktična za svakodnevnu upotrebu.

 

@himandherofficial Who wants to see my husband’s reaction to them!? 🤣💀 #relationships #couplecomedy #funny #marriedlife #dollskill ♬ Blue Blood - Heinz Kiessling & Various Artists

 

Rekli bismo da Lesly ipak nije rođena za život na ovako visokoj peti pa djeluje smiješno u ovakvim čizmama s najvećom platformom koju smo ikad vidjeli. 

No snimila je još jedan video na kojem se vidi reakcija njezinog supruga. Iako ne možemo generalizirati, ali činjenica je da dečki ne primjećuju na curama promjene poput frizura, a kupovina nove odjeće ili obuće često puta prođe totalno nezapaženo.

 

@himandherofficial These boots were made for walking 🚶‍♀️👢 #relationships #couplecomedy #funny #marriedlife #dollskill ♬ original sound - Ricky & Lesly

 

No, kod ovakvog tipa obuće čak bi i dečki sa slabim sposobnostima zapažanja, bili privučeni senzacijom. Tako je i Leslyn muž ostao zabezeknut, kad je ušao u prostoriju pa prasnuo u smijeh, ne vjerujući onome što vidi.

U jednome trenutku Lesly ga je zagrlila, pokazavši mu koliko je odjednom viša od njega.

„Preplašio se, kad je vidio da si visoka do plafona“, rekao je jedan komentator.

 

čizme s najvećom platformom tiktokerica testirala čizme Lesly i Ricky čizme s najvećom petom ikad

Još vijesti