Galerija Leopard badić Badić iz Bershke Badić iz Bershke +17 Badić iz Bershke

Ljeto još nije tu, ali s kupovinom badića nećemo čekati do zadnjeg trena. Nije loše već sada baciti oko na ponudi i vidjeti kakvi modeli dominiraju ove sezone i kakvih sve opcija ima.

Badića nikada previše! Ljeto samo što nije tu i puno se cura prije odlaska na more voli počastiti jednim novim badićem. Kakav dodati ovo ljeto u svoju kolekciju? Dobra je vijest da su badići stigli u dućane i da opcija IMA. Od bikinija do onih badića koji će te ipak malo više prekriti, kao i svih drugih opcija između. Kao što je bilo i očekivano, leopard uzorak nastavlja vladati modnom scenom, a sada se s hlača i haljina seli i na badiće. Naravno da su ovakvi već postali hit.

 

 

Najbolje je birati badić vodeći se time koji će najbolje stajati na tvom obliku tijela. Pusti sada to kakve badiće nose druge cure i prije finalne kupnje isprobat nekoliko skroz različitih, čak i one koje inače možda ne bi ni uzela u obzir. U galeriji iznad ti donosimo najrazličitije modele badića, za svakoga ponešto. Možda se među njima baš skriva neki savršen i za tebe.

Elena Dizdar Izgledaj skupo, a plati malo: 5 trikova s kojima ti svaka kombinacija može izgledati elegantno i luksuzno

Proljetne i ljetna haljine koje su slatke i nisu skupe: 20 haljina za svaki dan ispod 30 eura Ljetna haljina Ljetna haljina iz Pull & Beara Ljetna haljina iz Pull & Beara +17 Ljetna haljina iz Pull & Beara

badići kupaći kostimi ponuda ljeto 2024. modeli badića kakvi se badići nude Pregled

Još vijesti