Meduza šiške

Rezanje šiški oduvijek zahtjeva dozu hrabrosti. Iako nije drastičan rez, ipak je ovo rez koji će znatno promijeniti crte i izgled vašeg lica.

Budući da su i šiške jedna od frizura koje su u posljednje vrijeme zavladale frizerskim salonima, možemo reći da smo kod Dua Lipe uočili jedne koje će biti odlično rješenje za sve one koje razmišljaju o njima, a nemaju još uvijek dovoljno hrabrosti za taj korak.

Riječ je o „meduza šiškama“. Pitate se odakle naziv? Po mitskoj ženi Meduzi iz grčke mitologije, koja je umjesto kose imala zmije. Pramenovi ovih šiški spadaju u rijetke i dugačke, tako da pomalo podsjećaju na frizuru Meduze. Osim što su ove šiške dulje, stapaju se s okolnim pramenovima kose koji su ošišani tako da uokviruju vaše lice. Tako da stiliziranje istih neće uzeti puno vremena. Doslovce će vam biti dovoljna veća okrugla četka, a ako vam se ni to ne da - par poteza s češljem i bit će sasvim u redu. 

 

 

„Meduza šiške“ svakom licu donose osvježenje. S ovakvim duljim šiškama, ne morate trčati svaki tren frizeru na skraćivanje. Uostalom, ako ih odrežete i shvatite da ipak one nisu za vas, jednostavno ih možete isfenirati i počešljati prema nazad, gdje će se stopiti s ostalom vašom kosom i gdje će u trenu nestati naznake da ste ikad imali šiške.

Ovaj stil frizure devedesetih je proslavila glumica Pamela Anderson, a danas ih među slavnima osim Dua Lipe, obožavaju Ariana GrandeSydney Sweeney.

Meduza šiške šiške za one koji se boje odrezati kako odrezati šiške tanke šiške šiške dua lipe

Još vijesti