Pad na pozornici Kristen McMenamy

Supermodel Kristen McMenamy bavi se manekenskim poslom od 80.-tih godina prošlog stoljeća i iza nje je puno odrađenih revija i izlazaka na modne piste.

Na ovogodišnjem Pariškome tjednu mode angažirala ju je modna kuća Valentino kako bi predstavila njihove kreacije. No niti godine iskustva koje ova žena ima iza sebe, nisu bile dovoljne za održavanje ravnoteže, jer dizajnerske salonke bile su toliko vrtoglavo visoke da je Kristen pala na pozornici.

 

 

Oni koji su sjedili u prvim redovima u publici, pohitali su joj odmah pružiti pomoć. No, Kristen je to odlučno odbila. Vidno frustrirana situacijom, izula je salonke, uzela ih u ruke i odradila šetnju po pozornici do kraja, ali bosa.

Korisnici društvenih mreža pružili su podršku Kristen. Jedna je korisnica Twittera napisala kako je ovaj video tjera na to da nikad više ne poželi kupiti Valentino cipele.

 

 

Kristen je ismijala cijeli događaj na svom Instagramu objavom fotke iza scene. Vidi se kako joj na fotografiji pomažu pri zakopčavanju stražnjeg djela haljine. Uz fotografiju je Kristen napisala: „Prije pada“.

Jedan je komentator napisao ispod te objave:

„Bacanje cipela – neprocjenjivo!“

Usprkos maloj nezgodi, Kristen je odradila do kraja zadatak za koji je bila angažirana. Pokazala je i smisao za humor, a i potvrdila još jednom svima koliki je to izazov hodati u štiklama, pa čak i za manekenku koja modnim pistama hoda već puna 4 desetljeća. 

Kristen McMenamy Kristen McMenamy pala na pozornici manekenka pala na pozornici izula Valentino salonke izula štikle na pozornici odradila reviju bosa

Još vijesti