Lily James i Scarlet Johansson

Godinama smo pokušavale sakriti grudnjake, naramenice ili smo lijepile svakakve trake preko grudi, samo kako nam taj dio donjeg rublja ne bi izvirivao odnekud iz haljina ili majica s dubokim izrezom.

No, čini se da je konačno došao kraj našim beskrajnim i mučnim naporima, jer službeno je postalo cool pa čak i otmjeno da vam grudnjak izviruje ispod odjeće.

 

 

Taj smo trend primijetili na crvenim tepisima, a kako to često biva sa trendovima – ono što nose slavni, ujedno kopiraju i milijuni diljem svijeta.

Sydney Sweeney privukla je pažnju na Filmskom festivalu u Cannesu u dugoj slip haljini, ispod koje je virio grudnjak nešto tamnije nijanse. 

Sa sličnim stajlingom na crvenom se tepihu pojavila Scarlett Johanson i Rosie Huntington-Whiteley.

 

 

Čini se da je ovakav trend započela modna kuća Versace koji su prilikom predstavljanja kolekcije jesen/zima 2023. istaknuli upravo haljine iz kojih vire grudnjaci.

Što se nekad smatralo modnim promašajem, danas je trend. Ključan element za „furanje“ ovakvog trenda je samopouzdanje, jer ovo je nešto s čime ćete privući pažnju gdje god da se pojavite.

grudnjak viri ispod haljine pokazivanje grudnjaka novi trend otkrivanje grudnjaka kao novi trend grudnjak se smije vidjeti pokazivanje grudnjaka

Još vijesti