Modna revija

Tjedan mode u New Yorku obilježila je modna revija brenda Collina Strade i njihove modne dizajnerice Hillary Taymour.

Kolekcija pod nazivom „Molim te, nemoj jesti moje prijatelje“, predstavlja najnovije dizajne ove modne kuće koja propagira ekološki održivi razvoj.

 

 

Naime, modeli su se na pisti pojavili u modnim kreacijama, a na licima su imali maske životinja. Bilo je tu svega: od sisavaca do gmazova, a dojam pojavljivanja na modnoj pisti bio je pojačan zvukovima laveža i rike. Umjesto da samo prošeću pozornicom, modeli su puzali, skakutali ili njuškali prve redove u publici.

 

@hypebae @collinastrada’s New York Fashion Week runway was serving Animal Kingdom.🦒🦓 (Video: @valerie_yyy) #collinastradass23 #collinastrada #nyfw #newyorkfashionweek ♬ original sound - HYPEBAE

 

Materijali koje je koristila modna dizajnerica su biorazgradivi i mogu se reciklirati. Na svojoj web stranici, ova modna kuća opisuje sebe kao „platformu za svijest o klimi, društvenu svijest, promjenu i samoizražavanje“. Dakle, odgovornost prema okolišu je u središtu brenda.

Vijest o ovakvoj modnoj reviji na svojim je društvenim mrežama podijelila PETA, najpoznatija svjetska organizacija za zaštitu prava životinja. Društvene mreže prepune su reakcija, od onih pozitivnih, preko onih koji su užasnuti. Dok jedni obožavaju Collina Stradu, drugi su je poprilično iskritizirali.

Collina Strada modna revija Collina Strade molim te nemoj jesti moje prijatelje maske životinja neobična modna revija modeli su puzali i njuškali publiku

Još vijesti