Astro boy čizme

MSCHF modni je brend koji pomiče granice i koji je već poznat po dizajniranju nekonvencionalnih proizvoda.

No ovog su puta nadmašili sami sebe i izazvali veliki interes javnosti. Kako je trend predimenzionirane odjeće i obuće s velikim đonovima prisutan već neko vrijeme, tako su se i iz MSCHF-a sjetili izbaciti kolekciju crvenih čizama.

 

 

No, to nisu obične crvene čizme. To su čizme u kojima ćete izgledati pomalo poput lika iz crtića.

Na TikToku su ih već prozvali „Astro boy čizme“, zato što je upravo takve nosio popularan lik u japanskim anime crtanim filmovima. Njegova uniforma je jednostavna i sastoji se od kratkih hlačica i velikih crvenih čizama s ogromnim platformama pomoću kojih leti.

 

 

S maloprodajnom cijenom od 350 dolara, ove MSCHF čizme bit će dostupne od 16. veljače na njihovoj službenoj web stranici. No zbog velike potražnje, oni koji propuste ograničenu ponudu, mogli bi platiti puno više, jer će cijene u preprodaji zasigurno rasti.

Ovaj model mogu nositi i žene i muškarci, a osmišljen je kako bi pomicao granice modnog dizajna i kako bi onaj koji nosi ovako nešto privlačio pažnju na ulici.

 

@boweryshowroom ♬ original sound - Bowery Showroom

 

Jedan je TikToker pokazao kako ih je navukao, ali ih zato nije mogao skinuti, U video koji je pogledan gotovo pola milijuna puta, ljude je dobrano nasmijao.

Kreativni direktor MSCHF-a Gabriel Whaley već je u prošlosti u intervjuima izjavljivao da cilj njegove tvrtke nije svijet učiniti boljim mjestom, već sve što se u društvu može – izvrgnuti ruglu.

Izvrguje li ruglu ovaj puta influencere? Jer njihova službena Instagram stranica već je puna slika ljudi koji su spremni izdvojiti novac za nešto poprilično nepraktično, ali samo zato što je to trenutačno hit i moderno.

crvene čizme astro boy čizme mschf čizme predimenzionirane čizme

Još vijesti