Mary-Kate i Ashley Olsen

Ako obožavate kovrče, a često se naljutite same na sebe, zato što vam konačni rezultat ne ispadne baš onako kako ste si planirale, evo odličnih vijesti za vas, jer opuštene i pomalo neuredne kovrče nisu nikad bile modernije.

Bilo da ih radite s figarom, četkom ili bilo da imate neku drugu tehniku, ali „indie rock“ frizura nešto je što biste trebale isprobati.

Kakva je to „indie rock“ frizura? Pa podsjetite se samo kakvu su frizuru furale blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen u drugoj polovici 2000.-tih, a za koju je bio zadužen njihov frizer Mark Towsend.

 

 

Proteklih se godina dugu kosu feniralo na veliku okruglu četku, stoga ovaj trend ide u potpuno drugačijem smjeru jer mu je cilj postići dinamičnost i prirodnost.

Indie rock“ frizura pripada razdoblju „indie sleazea" koje je započelo 2006., a trajalo do 2012. Trend je bio hipsterski i mnogi su tumačili da je nastao kao odgovor na globalnu recesiju, a na društvene mreže se počeo vraćati prije dvije godine. Indie sleaze je nonšalantni, neopterećeni stil u kojem je dozvoljeno spajati nespojivo, od hipsterskih obilježja, do grunge elemenata pa čak inspirirati se i osamdesetim godinama.

 

 

Čak i da vam se ne sviđa takav stil odijevanja, svejedno vjerujemo da će vam se svidjeti način stiliziranja kose. Ovaj su stil zavoljele cure s dugom, ali i s kraćom kosom, jer opuštene kovrče stoje jednako dobro na svim duljinama kose.
Pri ruci ne morate imati niti figaro niti četku, već možete prespavati samo s ispletenih par pletenica u kosi i „voila“, ujutro će vaša frizura biti spremna.

 

indie rock frizura indie sleaze valovi opušteni valovi opuštene kovrče u kosi frizura blizanki Olsen Mary Kate i Anshley Olsen ležerni valovi prespavati s pletenicama

Još vijesti