Sophie Lynn i Millie Bobby Brown

Da ste kojim slučajem prije vidjele frendicu s otkopčanim trapericama ili hlačama, suptilno biste je upozorile na nezgodu. Isto kao što biste je upozorile da joj se npr. otkopčao šlic pa da ne hoda takva uokolo.

No, nošenje otkopčanih traperica više se ne smatra modnim promašajem ili nezgodom. U posljednje vrijeme sve češće možemo vidjeti slavne osobe i influencere kako na svojim društvenim mrežama objavljuju fotke na kojima furaju baš takve outfite: otkopčane traperice sa pojasom koji je presavinut.

 

 

O ovom je trendu govorila i Emma McClendon, docentica modnih studija na Sveučilištu St. John. Ako vam se ne sviđa ideja traperica niskog struka, možete ostaviti otkopčani gumb na svojim trapericama, što može oponašati efekt ogoljenosti kože, kako je objasnila ona za New York Times. Traperice možete kombinirati s omiljenim ljetnim topom. Ako je top pripijen, neka traperice budu šire, kako bi se stvorio efekt protuteže.

Među slavnim osobama, ovaj trend obožavaju Millie Bobby Brown, Bella Hadid, Kendall Jenner ili Rihanna.

 

 

Čak i ako ste pomalo skeptični prema ovom modnom trendu, morate priznati da je riječ o nečem vrlo praktičnom. Ako u ormaru imate traperice koje ne možete zakopčati, sada je pravo vrijeme da ih izvadite i „profurate“. Na kraju krajeva, ne morate se bojati niti obilnih obroka ili toga da nakon njih ne ćete moći više zakopčati hlače, jer sada vlada „otkopčani trend“

 

 

otkopčane traperice Modni trendovi stare traperice

Još vijesti