Rastrojena žena s plaže

Jedna je majka sa svojom 13-godišnjom kćeri trebala provesti bezbrižan dan na plaži.

No, umjesto kupanja, sunčanja i uživanja, mama i kći doživjele su neugodno iskustvo. Naime na plaži je bila još jedna mama sa svojim četverogodišnjim sinom te je počela vikati na njih dvije, zbog kupaćeg kostima koji je obukla 13-godišnjakinja.

Kakva si ti majka kad dopuštaš svojoj kćeri da nosi tange i pokazuje stražnjicu u blizini mog četverogodišnjeg sina?“, vikala je rastrojena žena.

Majka tinejdžerice je cijelo vrijeme snimala to divljačko ponašanje i stala u obranu svoje kćeri kazavši kako je to normalni kupaći kostim i kako je to ok, jer se nalaze na plaži. Čak se i tinejdžerica, uzrujana takvim opaskama, zauzela za sebe, vičući da nije obukla tange.

 

@xolyssarosexo In this video, a mother aggressively comforts another mother about her 13 year old wearing a thong bathing suit in front of her four year old son going as far as saying if her son S/As her when he’s older it’s her fault … video is not mine, cannot find OP #CapCut #tiktok #fyp #fypシ #mother #aggressive #karen #bad #badmother ♬ original sound - Lyssa

 

Ljudima na plaži bilo je neugodno, pogotovo zato što je majka četverogodišnjaka i fizički zaprijetila.

Video je na TikToku pregledan više od milijun puta, očito zbog onog što je rastrojena žena izrekla majci i tinejdžerici.

„Ako moj sin siluje tvoju kćer jednog kad odraste, to nije moj problem“, kazala je ona.

Moguće da je bila u alkoholiziranome stanju, što komentiraju korisnici TikToka, ali je još žalosnije da iz usta jedne žene izlaze tvrdnje kako djevojke svojim načinom oblačenja potiču silovanja. To je mit koji treba pobiti, da su žrtve seksualnog nasilja krive zbog odjeće koje su nosile.

„Misli da je kupaći kostim neprikladan, ali očito nije imala problem koristiti proste riječi pred malom djecom“, komentirao je jedan korisnik.

„Zvuči kao da projicira vlastite nesigurnosti na tinejdžericu“, napisao je drugi korisnik ispod videa i prozvao je licemjernom.

žena napala tinejdžericu i njezinu mamu ženi zasmetao kupaći na plaži žena napala tinejdžericu zbog badića mit da oblačenje potiče silovanje mit o silovanju koji treba pobiti

Još vijesti