Brittany Lewin

Brittany Lewin odabrala je na svojoj ruci tetovirati obrnuti ananas te je od tatoo majstora tražila da ga uokviri trokutom. Na prvi pogled rekli bismo kako je to baš slatka tetovažica i kako u njoj nema ničeg skandaloznog.

Naravno – kad imate nešto novo i nešto dobro, pohvalit ćete se time na društvenim mrežama. Tako je napravila i Brittany.

 

@b_brittanylewin I've made a mistake besties.... 🤦‍♀️🤣🙃 #fyp #foryoupage #fail #pineapple #pineappletattoo #ohno ♬ Oh No - Kreepa

 

„Je li to ananas okrenut naopako“, pitala ju je prijateljica u poruci, što je Brittany nagnalo na brzu pretragu u Google tražilici.

Tada je shvatila da je obrnuti ananas zapravo simbol za svingere kako bi se prepoznali na novim mjestima i dali do znanja drugim parovima da ih zanima svinganje.

Pratitelji na TikToku suosjećaju s Brittany zbog pogreške koju je napravila, ali su se svi isto tako dobro i nasmijali.

„Pa iz kojeg si razloga uopće tetovirala ananas, evo umirem od smijeha“, komentirao je jedan pratitelj.

Brittany je odgovorila kako je ananas trebao predstavljati nju kao šeficu, a trokut joj je inače sretan simbol.

No, nije Brittany jedina koja je tetovirala obrnuti ananas pa tek kasnije otkrila skriveno značenje. Ukoliko u TikTok tražilicu ubacite hashtag #pineappletattoo, pronaći ćete puno zbunjenih ljudi koji su si tetovirali ovaj simbol ne znajući što s njime poručuju okolini.

 

@serenamichellenor How did I just learn this?? This can’t be true right? #fypシ #pineapples #tiktok #pineappletattoo #pineapplelife #34yrsyoung ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

 

 

 

 

Ovo je dobra pouka za sve one koji planiraju tetovažu da prvo dobro provjere, kako im kasnije ne bi bilo žao. 

 

 

 

@theayeeff Tattoo fails. #ShareTheMagic #PawlidayPics #movetoflorida #jobinterviewtips #tattoofails #notaswinger #pineappletattoo ♬ original sound - THEayeeff

 

 

obrnuti ananas tetovaža obrnutog ananasa značenje obrnutog ananasa Brittany Lewin

Još vijesti