Julia i njezina baka

Jedna se TikTokerica pretvorila u Disneyevu princezu i to zahvaljujući starim skicama, koje je nekad davno nacrtala njezina baka.

Djevojka po imenu Julia pronašla je skice svoje bake koja je napustila školu modnog dizajna tijekom 40.-tih godina, a s njom je i odustala od svoje karijere dizajnerice. Baka je odustala od školovanja, jer je morala zarađivati za obitelj, a bilo je uistinu talentirana. 

 

@_boringbb_ This video was taken down at 10k for ‘child safety.’ Pls help get this trending again. #fyp #foryoupage ♬ original sound - ashley trinh

 

Video u kojem Julia izlazi po stepenicama i pokazuje baki kako je realizirala njezin modni dizajn, pregledan je do sada 1,9 milijuna puta.

Njezina je baka bila oduševljena i ganuta kako je Julia savršeno sašila haljinu.

„O moj Bože, to je zapanjujuće. Zahvaljujem ti, jer je to jednostavno divno. Tako je lijep osjećaj vidjeti nešto što sam nacrtala pred mnogo godina“, rekla je baka svojoj unuci.

 

@_boringbb_ This is the 4th grandma design I’ve created. It was by far my hardest project I’ve ever done. I’ll be posting more videos about this dress throughout the week, but this is grandmas reaction to seeing her work come to life. #grandmareacts #suprise #fashiondesign ♬ original sound - Julia

 

Nakon par okreta u haljini za bal, uslijedilo je iznenađenje, jer je Julia skinula raskošni donji dio i otkrila kraću suknju ispod.

Video završava zagrljajem bake i unuke. 

Jedan od komentatora na TikToku dobro je primijetio kako skica koja je napravljena u četrdesetim godinama prošlog stoljeća, i dalje izgleda toliko suvremeno i elegantno.

Mnogi pratitelji potaknuli su Juliu da surađuje s bakom i da pokrenu zajedno vlastitu liniju odjeće.

bakica i stare skice Tiktokerica Julia unuka sašila haljinu prema bakinim skicama

Još vijesti