Harry Potter kurtoš

Voliš Harryja Pottera? Onda ćeš htjeti probati i ovo! Tek je stiglo u ponudu, a već je krenula ludnica.

Kada vidimo da nešto ima veze s Harryjem Potterom, to je dovoljno da nas osvoji. Ako si i ti fan ovog čarobnjaka, onda definitivno moraš znati za ovu poslasticu koja je totalno u Harry Potter stilu. Ukoliko nisi uhvatila još informaciju, u Zagrebu se prije nekoliko mjeseci otvorio Sisters Kurtoš, slastičarnica iz Ljubljane koja prodaje neobičnu poslasticu zvanu „kurtoš“.

Šulekova ulica u Zagrebu Lokacija u Zagrebu kao stvorena za lijepe Instagram fotke – posjeti ju čim prije dok ne „ode“

Zamisli prazan kornet od sladoleda, ali napravljen od sličnog tijesta kao kroasan, punjen kremom ili sladoledom. Kurtoši se već neko vrijeme mogu probati u Zagrebu, a sada je u ponudu i kod nas došao Harry Potter kurtoš koji je u Ljubljani već neko vrijeme pravi hit.

 

 

Osim što izgleda fotogenično, ne sumnjamo da je i fin, jer kako su iz Sisters Kurtoša objavili na svom Instagramu punjen je: „kremom od čokolade, domaćim brownijem od čokolade i karamele, sladoledom od bijele čokolade i borovnice, a na vrh svega ide prefina krema s kojom sakrijemo još malo borovnica.“ Dodaju se štapić i pečat s natpisom „HP“ kako bi bilo što više fora, a krajnji se proizvod pospreja sa zlatom.

 

 

Na svom su Instagramu najavili da ovaj proizvod dolazi i kod nas, a u komentarima vlada totalna euforija. Jedva ga čekamo probati!

Saamo Petraa - 1 Influencerica Samo Petra je proslavila rođendan – imala je preslatku tortu i kul tematski party

Sisters Kurtoš Zagreb harry potter tematski kurtoš harry potter kurtoš gdje probati stiglo u zagreb harry potter fanovi harry potter tematske stvari

Još vijesti