Plaćanje računa

Djevojka po imenu Talisa na svom je TikToku podijelila video prvog spoja koji je završio neslavno, ali i pokrenuo raspravu na društvenoj mreži tko bi trebao platiti račun - dečki ili cure?

Talisa je naime potajno snimila svoj dejt. Iako je očito da je htjela pokriti svoju polovicu računa, njezin dejt partner ponudio se da će platiti kompletnu večeru. Djevojka mu se zahvalila.

No, tada se situacija drastično preokrenula, a „džentlmen“, koji se ponudio platiti račun, odjednom je pokazao svoje pravo lice. Naime, predložio je Talisi da je otprati do njezine hotelske sobe, što je ona odbila.

 

@talisa0913 Dating in 2022 be like… #sotransactional #firstdate ##epicfail##dating ##talisa0913##cityboys##nomanners ♬ original sound - Talisa0913

„Ok, shvaćam. Muškarac ti plaća večeru. Ti samo želiš besplatan obrok“, optužio je ovaj momak svoju pratilju s dejta.

Talisa ga je tada prekinula i rekla da ne želi intimne odnose na prvome spoju, samo zato što se on ponudio platiti večeru.

„Nemam problema s plaćanjem kako bi izbjegla ovako nešto“, rekla je cura, na što joj je dečko odgovorio neka si sama plati svoj obrok.

Mnogi komentatori ispod osudili su muškarčevo odvratno ponašanje, jer je očigledno kako on vjeruje da mu Talisa duguje intimne odnose, s obzirom da joj je platio večeru.

"Čini se da je htio besplatan desert", napisala je jedna djevojka u šali, dok je druga dodala kako samo može biti sretna što je odmah na prvom spoju vidjela njegovo pravo lice. 

No, postavilo se pitanje tko bi trebao platiti na prvome spoju. Pošteno je da se troškovi dijele, a jedna je TikTokerica napravila objavu na tu temu. 

 

@amzdicko This is how to know if I like you on a date. Let it be known that this does not apply if I invite you on the date… I think whoever invites should pay. This relates exclusively to when I have been invited on the the date. What are your thoughts? #datinglife #lovelife #single #dating #datingadvice #datingstorytime #datinghack #datingetiquette ♬ original sound - Amy Dickinson | Travel&Comedy

Rekla je kako svim onim frajerima koji joj se sviđaju, pušta da plate račune na prvom spoju, kako bi ostala dužna i kako bi se osigurala da dođe do drugog spoja, gdje ona može podmiriti račun. 
 

 

tko treba platiti na prvom dejtu Plaćanje računa tko treba platiti račun na prvom spoju treba li dečko platiti račun sa spoja

Još vijesti