Leah Beth

Tetoviranje je velika odluka, jer tetovaža ne traje mjesec dana, već je to nešto što ćete nositi na svom tijelu cijeli život. Nije da je ne možete skinuti, ali je proces skup i dugotrajan.

Možda ste tek punoljetni i jedva čekate napraviti svoju prvu tetovažu. No, kako ne biste požalili, jedna je djevojka na TikToku upozorila generaciju Z i tinejdžere da ne čine iste pogreške kao i ona.

Leah Beth, koja se može pohvaliti s 38 tisuća pratitelja, otkrila je u videu koji je pregledan više od milijun puta, kako više ne može gledati svoje tetovaže koje je napravila kao mlada.

„Znate kad ste bili tinejdžer i kad ste rekli: 'Ovo nije faza mama, ovo sam prava ja', e pa bila je to faza“, rekla je Leah pokazujući tetovirane ruku, trbuh i nogu. Priznala je kako se sada grozi tih tetovaža, jer joj one ne donose nikakvu radost niti više imaju značenje u njezinom životu.

 

@leahbbeth The minimum age for tattoos should be 25 i said what i said 👁️👄👁️ I love the idea of tattoos but i don’t love most of mine tbh 🥲 bin meee #tattooremoval #tattooregret #tattooregrets #tattoosleeveremoval #itwasaphase #grwm ♬ original sound - Leem

 

„Stvarno se ima što reći o razvoju mozga i donošenju odluka, jer kad vam kažem, nešto se promijenilo u mojoj maloj glavi još prije 25. rođendana“, otkrila je ona kazavši kako se jednog dana probudila i zapitala što je to učinila.

„Mislim da sam tražila osjećaj identiteta i vanjsku potvrdu od drugih ljudi“, rekla je Leah, kazavši da bi voljela da je netko u to vrijeme upozorio kako je premlada za tetoviranje.

U opisu svog TikTok profila napisala je kako bi minimalna dob za tetoviranje trebala biti barem 25 godina, a u komentarima se oglasio jedan tattoo umjetnik koji se složio s tom konstatacijom. Ima i onih koji se ne slažu s njezinim zaključcima pa se ispod videa pokrenula cijela rasprava.

Leah je trenutačno u procesu uklanjanja tetovaža sa svog tijela, a cijeli proces dokumentira i dijeli sa svojim pratiteljima TikToku.

Slažete li se s Leah da bi minimalna dob za tetoviranje trebala biti 25 godina?

Ukupno glasova:

minimalna dob za tetoviranje kada se prvi puta tetovirati požaliti zbog tetovaže

Još vijesti