Jenna Ortega visoka je 155 cm

Ako ste niže od prosjeka, vrlo vjerojatno ste se puno puta susrele sa pošalicom kako se otrov čuva u malim bočicama. Kako sve ima svoje prednosti i mane, tako i to što ste niski u nekom momentu može biti super, a u drugom nezgodno.

Donosimo vam sve one smiješne situacije i prepreke s kojima se susreću samo niske cure i koje su samo niskim djevojkama razumljive.

1. Visoke police u dućanima su vam često nedostižne

Onda morate tražiti pomoć drugih ili se već popeti na nešto kako biste dohvatile to što trebate.

2. Ako vozite auto, volan vam je vjerojatno u krilu

Kako biste vašim nogama mogle dosegnuti kočnicu i gas, vrlo vjerojatno ste vozačko sjedalo u automobilu povukli skroz naprijed.

3. Uvijek ste u prvom planu tijekom zajedničkog fotkanja

Normalno je da ćete tijekom zajedničkog fotosessiona vi biti u sredini, a oni koji su viši – u pozadini. To znači da ste svaki puta na zajedničkim fotkama vi u centru pažnje

4. Možete kupovati na odjelu za djecu

Ako ne nalazite ništa što vam se sviđa na ženskom odjelu, lako možete zalutati i na dječji. Još ako je to nešto na popustu ili akciji – sreći nema kraja. Pogotovo je smiješno kad vas vaša prijateljica pita odakle vam tako super majica ili hlače, a vi znate da taman da joj i kažete, ona ih nikad neće moći obući.

 

 

5. Pravi je izazov pronaći odgovarajuće hlače

Pronaći dobre traperice odgovarajuće dužine može biti teško pa vam nije strano to da često nosite hlače na skraćivanje. No, nije to samo slučaj s hlačama, ista je situacija s maxi haljinama i suknjama koje npr. naručujete preko interneta pa ste već spremne za dodatne troškove za skraćivanje.

6. Vaša stopala ne dodiruju uvijek pod dok sjedite

Ne govorimo samo o barskim stolicama, već i o busevima, tramvajevima i slično.

7. Morate hodati duplo brže od svojih visokih prijatelja

Kad oni krenu malo brže hodati, vi morate još više požuriti. Zašto? Zato što je njihovim dugim nogama vrlo vjerojatno jedan korak ko vaša dva.

8. Svi misle da ste puno mlađi nego što jeste

Možda vam je to iritantno dok ste tinejdžerica, ali jednog dana kad dođete u tridesete ili četrdesete, bit će vam drago ako vam netko skine kojih 10 godina.

9. Nikad ni jedan dečko se neće žaliti zbog vaše visine

Iako ima mnogo parova i situacija u kojima je dečko niži, a cura viša – nije rijetkost da se frajeri osjećaju pomalo ugroženima ako je cura viša od njih. Kako ste niski, možete imati gotovo sve dečke, od onih nižih pa do onih najviših koji se osjećaju još muževnije pored svojih džepnih Venera.

 

 

stvari koje mogu razumjeti samo niske cure male cure situacije s kojima će se poistovjetiti niske cure Problemi niskih cura

Još vijesti