Odabir božićne dekoracije

Svatko na svoj način i prema vlastitim preferencijama kiti božićno drvce.

No, izgled božićnog drvca i uređenje interijera govori ponešto i o tvojoj osobnosti.

Pa pročitaj što dekoracije za koje si se odlučila, govore o tebi.

Minimalističi skandinavski stil

Obožavaš za dekoriranje koristiti prirodne materijale, što uključuje vijence od čempresa i gore malo crvenih bobica, češera za dekoraciju i sušenih naranči? Dakle, ti obožavaš nordijski stil koji je kombinacija rustikalnog i minimalističkog stila. Ti si netko tko i inače u životu voli red, rad i disciplinu. Imaš rokovnik u kojem pažljivo bilježiš sve svoje obveze. Nisi nametljiva, nego si praktična i realna osoba koja uvijek ispoštuje dogovor.

 

 

Ručno rađeni ukrasi i kuglice koje su starije čak i od tebe

Svaka kuglica na tvome boru ima neku posebnu priču. Jedna podsjeća mamu na ono vrijeme dok je hodala još s tvojim tatom. Tu su ukrasi koje si izrađivala još u vrtiću, a tu je i kuglica koju ti je pred par godina poklonila prijateljica za Božić. Ti mora da cijeniš obitelj, prijateljstvo i druge tradicionalne vrijednosti. Božić je za tebe najsretnije doba godine, jer uključuje druženje, zajedništvo i provođenje vremena sa svojim najdražima.

 

 

Crvena dekoracija

To je tradicionalna blagdanska boja koju mnogi koriste za stvaranje toplog blagdanskog ugođaja. Crvene kuglice na boru izgledaju efektno, a ako baš ta boja dominira tvojim domomi i ti je jednostavno obožavaš, znači da si ekstrovertirana osoba. Nemaš problema prići nepoznatim ljudima, samouvjerena si i hrabro se suočavaš sa svim životnim izazovima

 

 

Plava dekoracija

Obožavaš kombinaciju svih onih tamnijih i svjetlijih tonova, kao i nijansi plave koje su na granici ledeno bijele? Ti si osoba sa vrlo razvijenom maštom, koja vjeruje u ostvarenje božićnih čuda. Ujedno si i nepopravljiva romantičarka. Ljudi s kojima živiš mogu biti sretni što te imaju, jer si izrazito suosjećajna i brižna.

 

 

Sjaj i blještavilo srebrnih i zlatnih tonova

Kakav bi to bio Božić, a da se tvojem domu ništa ne sjaji? Zato biraš sjajne srebrne ili zlatne tonove i svake se godine diviš kao malo dijete šljokičastim ukrasima? Ti si netko tko kroz život prolazi opušteno, netko tko se voli zabavljati i generalno ima optimističan pogled na svijet. Zbog svoje tople osobnosti, gdje god da se pojaviš, osvajaš simpatije.

 

 

Ljubičasti i rozi tonovi

Kombinacija ovih dviju boja u tvojem domu stvaraju jedan elegantan i svečani dojam. Odabir ovakih tonova znači da si otmjena i profinjena cura, koja ima smisla za modu i estetiku. Moramo li naglasiti da je purpurna boja bila dugi niz stoljeća simbol plemstva i kraljevstva, pa tko zna, možda si u prošlome životu bila princeza plave krvi.

 

 

Bijela boja

Možda ti je i dom uređen modernističkim stilom pa bijela božićna dekoracija još više podiže taj dojam elegancije. Ako već nema snijega vani, ti si napravila snježnu atmosferu u svojem domu – bravo, super ideja! No što to sve znači? Ti si cura koja ne voli dramu. Za svaki problem u životu, u stanju si pronaći jednostavno rješenje. U životu si vjerna svojim idealima, a moglo bi se reći da nekad naginješ i perfekciozmu.

 

 

Otkačene božićne dekoracije i božićno drvce

Vidjela si na TikToku ideje za posve drugačije ukrase. Napravila si božićno drvce, koje to zapravo i nije, ali asocira na njega svojim oblikom? Ti si osoba koja voliš raditi sve po svome. Oduševljavaju te nove stvari, nova mjesta i nepoznati ljudi. Avanturističkog si duha i uvijek se ističeš iz mase.

 

 

Božić 2022 božićne dekoracije osobnost prema božićnoj dekoraciji test osobnosti što božićno drvce govori o tebi karakter

Još vijesti