Društvena mreža

Uz sve već postojeće društvene mreže, uskoro bi vrijeme mogli početi gubiti na još jednoj. Lemon8 je najavljen, u nekim zemljama već dostupan, ali još nije popularan. Evo što sve trebaš znati o njemu prije nego postane popularan.

Vjerojatno nam ne treba još jedna društvena mreža, ali s obzirom da su takve aplikacije ludo popularne, nije čudno da se sada pojavila još jedna. Zove se Lemon8, a za sada je dostupna u samo nekim državama svijeta. Tek je pokrenuta i vjerojatno je samo pitanje trenutka kada će biti dostupna i u ostatku Europe i svijeta. Ova je aplikacija najsličnija Instagramu. Kreirala ju je kompanija koja ima i TikTok, ByteDance. Na Lemon8 se mogu dijeliti fotke i videi, a neki su ju opisali kao kombinaciju Instagrama i Pinteresta.

Društvene mreže Zašto toliko visimo na TikToku i Instagramu? I ne, nije zbog dosade, ovo je navodno pravi razlog

Nema skrolanja kao na TikToku, a sadržaj se stvara za neku od trending kategorija, koje su trenutno moda, beauty, hrana, wellness i putovanja. Hoće li to i dalje ostati glavne kategorije za koje će se ovdje stvarati sadržaj ili će se to promijeniti, ne zna se. Kako se o njoj krenulo pričati, mnogi su ju skinuli i po komentarima na društvenim mrežama, čini se da im se sviđa.

 

@socialhit_ 🍋 Tiktok launches Lemon8 App 🍋 Have you tried it? #lemon8 #tiktokmarketing #tiktoknews #tiktokmarketingagency #appreview ♬ original sound - Social Hit

 

Na ovoj aplikaciji je čini nam se više naglasak na estetici, za razliku od drugih društvenih mreža i po tome je zapravo slična Pinterestu. Poznati influenceri još nisu prešli na ovu aplikaciju i ne pričaju puno o njoj, vjerojatno i sami čekaju vidjeti isplati li se biti i tamo ili ne. Kako otprilike izgleda, pokazala je jedna influencerica koja ju je skinula – i koju je ova društvena mreža oduševila.

 

@melbellles this is so cool.. definitely check it out #greenscreenvideo #greenscreen #lemon8 #fashiontiktok #beautytiktok ♬ original sound - melbellles | fashion + beauty

 

Tako ćeš najbolje vidjeti kako ona zapravo izgleda i u čemu je fora. Za razliku od ostalih društvenih mreža, ovdje ljudi dodaju i svoje natpise, naslove ili tagove na odjeću u smislu pisanja cijene ili gdje je nešto kupljeno. Zbog toga djeluje kao da bi mogla biti korisna i imati dosta informacija, ali i biti pravo leglo za rađanje novih influencera i promoviranje proizvoda. Kako će zapravo izgledati i hoće li postati popularno, treba čekati i vidjeti.

Charli D'Amelio i Mirta Miler Jesi se navukla? 8 znakova da si malo previše opsjednuta s TikTokom

društvene mreže nova društvena mreža nova aplikacija lemon8 što je lemon8 kako izgleda

Još vijesti