Wednesday

Wednesday će te kroz ovu knjigu naučiti da je okej biti drugačija i kako imati više samopouzdanja. „Kako bi to Wednesday napravila? Zlica u tebi se budi“ bi se mogla svidjeti i tebi, a sada ćemo ti reći nešto više o njoj.

Dok čekamo novu sezonu Netflixove serije „Wednesday“, stiže nam njena knjiga. Naravno, nije ju Wednesday mogla napisati pošto se radi o izmišljenom liku, ali je knjiga kao da ju je napisala upravo ona. U hrvatske je knjižare došla knjiga autorice Sare Thompson pod nazivom „Kako bi to Wednesday napravila? Zlica u tebi se budi“. Knjiga ima 130 stranica kroz koje će fanovi djevojčice Addams proći u jednom vikendu. Autorica Sarah Thompson je u knjizi sažela cijelu Wednesdayjinu filozofiju, obogatila knjigu ilustracijama i citatima i tako stvorila jedno fora djelo! Autorica uz praktične savjete i primjere iz Wednesdayina života nudi sugestije mladim naraštajima kako postaviti granice, vjerovati u sebe, boriti se za svoja uvjerenja, uživati u stvarima koje te vesele i kako ne treba tražiti potvrdu od drugih.

Knjiga o Wednesday

Kroz osam cjelina posvećenih velikim životnim temama (obitelj, prijatelji, ljubav, kreativnost...), knjiga je osmišljena kako bi sve koji se osjećaju drugačije potaknula da steknu samopouzdanje, ali i pružila im utjehu. Pogled na divan svijet Wednesday Addams svakako nudi priliku da se čitateljice i čitatelji mlađe generacije osjećaju snažnije, sposobnije i autentičnije nego ikada prije. Ovo je onaj tip knjige koja je za svakoga, za sve generacije i koja će se svidjeti čak i onima koji inače možda ne vole čitati. Wednesday je postala prava mala ikona! Knjiga je dostupna u knjižari Rockmark.

Wednesday knjiga Kako bi to Wednesday napravila? Nova knjiga o wednesday preporuka knjige

Još vijesti