Joško Gvardiol

On je miljenik nacije, ali i miljenik cura i žena, koji je preko noći postao jedan od najpoželjnijih hrvatskih neženja.

Naravno, riječ je o Jošku Gvardiolu, koji danas slavi svoj 21. rođendan. Naš najpopularniji Vatreni rođen je 23. siječnja 2002. godine u znaku Vodenjaka, horoskopskome znaku čiji muški pripadnici i inače važe za ležerne i opuštene šarmere, a Joško to svakako jest.

Zamislite da ste toliko mladi, a toliko uspješni. Joško zapravo do danas nije niti bio punoljetan u svim dijelovima svijeta (npr u pojedinim američkim saveznim državama), a već je ostvario i više nego zapažene nogometne uspjehe na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Kako je zapeo za oči nogometnim fanovima i stručnjacima, tako je zapeo za oči i Hrvaticama i ženama diljem svijeta, a njegov ljubavni status odjednom je postao predmetom interesa svekolike javnosti.

Usprkos tome što je mlad, zgodan i uspješan, Joško stoji s dvije noge čvrsto na zemlji. Skromnog po prirodi, slava i bogatstvo nisu ga nimalo promijenili.

 Izdvojimo par interesantnih činjenica o Jošku

1. Joško voli starije cure

Iako je Joško još uvijek sam, priznao je da mu se više dopadaju cure koje su starije od njega. Dapače, u jednom je intervjuu naveo kako mu se dopadaju poprilično starije žene poput npr. Angeline Jolie ili Jennifer Lopez.

2. Voli li Joško više Dalmatinke ili kontinentalke?

Iako je Joškov tetak najavio kako će mu naći pravu curu – Dalmatinku, Joško je kasnije dao do znanja da mu je baš svejedno. „Mlad sam, ima vremena. Neka se dokažu i jedne i druge“, rekao je Joško i otkrio kako, što se regionalnog pitanja tiče, nema nikakvih posebnih preferencija. Dakle, bile Dalmatinke ili Slavonke, Zagorke ili Istrijanke, Ličanke ili Goranke – sve imate jednake šanse.

3. Privržen je svojoj obitelji

Svi se sjećamo onog trenutka na Svjetskom prvenstvu kad Joško trči mami u zagrljaj. Joško je jako povezan sa članovima svoje obitelji, sa sestrama Frankom i Lorenom te tatom Tihomirom. Cijeli je svoj život s njima proveo na stanu u Srednjacima, a nakon transfera u Leipzig Joško je obitelji kupio kuću pored Zagreba.

 

 

4. Očito je da voli životinje

Ovih smo blagdana na njegovom Instagram profilu mogli vidjeti fotke dva preslatka psa mješanca, a koje je šetao zajedno sa sestrom. Očito je da Joško voli svoje kućne ljubimce.

5. U školi je bio dobar učenik

Išao je u srednju prometnu pa usprkos tome što je zbog bavljenja sportom morao izostajati s nastave, to ga nije spriječilo da bude vrlo dobar učenik te je prolazio s čvrstom četvorkom. Nakon završene srednje, nije krenuo na fakultet, ali svejedno ima planove za nastavak školovanja. Stoga, možda bismo Joška mogli gledati u studentskim klupama, njemu je samo nebo granica.

 

 

joško gvardiol rođendan joško gvardiol punoljetan joško gvardiol 21. rođendan Joško Gvardiol vodenjak Joško Gvardiol šarmer Joško Gvardiol miljenik žena

Još vijesti