Kevin McClintock

Jedan profesor iz SAD-a objavio je na svom TikToku video koji je pregledan više od 35 milijuna puta.

Kevin McClintock, koji je učitelj u jednoj privatnoj školi u San Diegu, podijelio je divnu ljubavnu priču koja je započela u njegovoj učionici i za koju je on itekako zaslužan.

„Kladim se da nikad nisi shvaćao kako ti raspored sjedenja može promijeniti tijek cijelog života“, stoji u naslovu videa.

Profesor je objasnio kako su njegovi učenici počeli razgovarati nakon što im je on odredio da moraju sjediti skupa u školskoj klupi.

 

@mr.mctiktok I bet you never realized that seating charts could change course of your whole life 🤣 #mrmctiktok #tiktokteacher #shipped #uglycryingface ♬ Tonight Tonight - Hot Chelle Rae

 

„Posjednete dvoje đaka zajedno i oni razgovaraju“, stoji u objavi, a profesor je primijetio kako su ovo dvoje nastavili razgovarati nakon nastave i sljedeći dan, čemu on tada nije pridodavao posebnu pažnju. 

„Godinama nakon što su maturirali, vraćaju vam se u posjetu i zamole vas da vodite njihovo vjenčanje“, otkrio je simpatični Kevin.

U komentarima ispod njegove objave neki su korisnici rekli kako su svoje partnere upoznali upravo na taj način – u školi i zahvaljujući profesorima koji su odredili da moraju sjediti skupa u klupi.

„Raspored sjedenja na satu povijesti razlog je zašto sam sada u braku sa svojim mužem. Hvala profesorici“, napisala je jedna korisnica TikToka.

Drugi se komentator našalio kako je ovaj profesor poput Kupida koji spaja parove, a Kevin je na to kroz smijeh napisao kako se mora nečim dodatno baviti da bi platio račune.

Kevin je inače vrlo aktivan na društvenim mrežama na kojima objavljuje smiješne sadržaje. Na TikToku ga prati 2,7 milijuna ljudi, a na Instagramu 184 tisuće i čini se kao totalno cool profesor. 

Kevin McClintock ljubav iz školskih klupa bivši učenici zovu profesora u svatove bivši đaci zovu profesora u svatove zvati učitelja u svatove spojio ih učitelj

Još vijesti