Knjižara Hoću knjigu

Za neka događanja jednostavno trebaš znati, a ovo je jedno od njih. Danas kreće velika rasprodaja knjiga i ostalog asortimana u poznatoj knjižari u koju vjerojatno i sama zalaziš. Razlog? Sele se!

Prije nego pomisliš da se zatvaraju, nije to slučaj. Bit će ovo slatko gorka vijest za sve ljubitelje knjiga. Knjižara Hoću knjigu samo će zatvoriti jednu od lokacija kako bi se preselila na novu. Njihov Megastore u Bogovićevoj ulici u Zagrebu trajno se zatvara s 30. ožujkom, a nova će se lokacija otvoriti ovog ljeta u Kaptol centru.

Knjige Voliš Harryja Pottera? Onda će ti se svidjeti i ovih 7 knjiga

Mnogima će ovo biti tužna vijest jer je lokacija u Bogovićevoj njihova već niz godina i lakše je dostupna. No, i dalje su tu u blizini! Zbog preseljenja, odlučili su napraviti veliku mega rasprodaju koja će biti čak i bolja nego ponuda na Interliberu. Najavili su da će knjige tako biti snižene do čak 80%, a ostali asortiman do 50%!

 

@hocuknjigu Ponesite dio priče sa sobom! Hoću knjigu Megastore zatvara svoja vrata 30.3. a od 15. ožujka pa sve to zatvaranja imat će velika sniženja s kojima želimo između ostalog i nagraditi naše vjerne knjiške moljce. Popusti će ići čak i do -80% za knjige i -50% na velik broj drugog asortimana. Sniženje će biti isključivo u ovoj knjižari i do isteka zaliha. #hocuknjigu #bookstore #knjizara #knjige #popusti ♬ nhạc nền - ✅Âm Thanh Edit Video - Sound Effects And Meme 🔥

 

Ovo će biti njihov pozdrav svim kupcima! Akcija će trajati do 30. ožujka, a kreće danas, 15. ožujka. Popusti vrijede samo u ovom dućanu, ne ni online niti u nekim drugim njihovim poslovnicama. Nekako vjerujemo da će zalihe nestati vrlo brzo zato nemoj puno čekati i razmišljati. S obzirom da je ovogodišnji Interliber još daleko, ako voliš kupovati nove knjige, ovo je sada prilika za obnoviti svoju kolekciju i usput malo uštedjeti.

Knjige Ljubitelji čitanja su odabrali: 10 knjiga koje su 2023. godine oduševile i preporučuju se svima

knjižara hoću knjigu Zagreb rasprodaja knjiga zatvara se hoću knjigu u bogovićevoj akcija knjiga

Još vijesti