Najpoznatiji frizeri na društvenim mrežama

Ošišale biste se ili promijenile boju kose, ali nemate jasnu ideju o tome kakvu frizuru odabrati? Bliži vam se neki svečani događaj poput maturalne večeri, a još uvijek ste u dilemi što točno napraviti s kosom?

Kao najbolja inspiracija mogu vam poslužiti savjeti i trikovi frizera slavnih. Od dodjela nagrada, crvenih tepiha, kraljevskih vjenčanja i izlaska na modne piste, ovi frizeri pokreću trendove i zaslužni su za sve one divne frizure na zvijezdama, kojima se uvijek divimo.

Za vas izdvajamo nekoliko frizera koji su vrlo aktivni na svojim društvenim mrežama te redovito objavljuju transformacije kose svojih klijenata.

Ako još niste, ove biste ljude mogli zapratiti, jer s njima ćete biti u korak s najnovijim trendovima u svijetu kose.

Chris Appleton

Osim što se proslavio suradnjom s Kim Kardashian, on je ujedno i direktor tvrtke „Color Wow Hair“. Osim Kim, on surađuje i s drugim zvijezdama poput Jennifer Lopez, Arianom Grande, Katy Perry ili Dua Lipom. Upravo je Appleton zaslužan za sve transformacije kose Kim Kardashian, ali i za neponovljivi konjski rep Ariane Grande ili nevjerojatno voluminoznu kosu J.Lo. 

 

 

Justine Marjan

Na Instagram profilu možete pronaći rezultate njezinog frizerskog umijeća. Tu ima i raznih savjeta za njegu kose i stiliziranje. Justine je radila sa zvijezdama poput Ashley Graham, Khloe Kardashian, Hailey Bieber, a zaslužna je čak i za šarene pletenice North West.

 

 

Chris McMilan

Ovaj je frizer zadužen za kultnu „rachelicu“, frizuru koju je u seriji „Prijatelji“, nosila Jennifer Aniston. Osim Jen, Chris je surađivao sa zvijezama poput Miley Cyrus, Taylor Swift i Hayden Panettiere.

 

 

Jen Atkin

Frizerka koja se brine za frizuru zvijezda poput Hailey Bieber i Chrissy Teigen, ujedno ima gomilu korisnog sadržaja o njezi kose na TikToku i pokriva sve; od načina šišanja šiški do toga kako na brzinu napraviti lijepu frizuru.

 

@jenatkinhair prepped with @theouai leave in conditioner 💦 #hairroutine #hairtok #bouncyblowout #blowouttutorial #dysonairwrapcomplete #dysonairwraphacks #airwraptutorial ♬ Aces (Sped Up Version) - dkj & sped up nightcore

 

Leysa Carillo

Ako ste blagoslovljeni kovrčavom kosom, morate zapratiti korisnički račun na Instagramu @leysahairandmakeup, gdje biste svakako mogli pronaći inspiraciju za svoju frizuru.

 

 

 

Harry Josh

Legendarni holivudski frizer radi sa zvijezdama s A-liste poput Gisele Bundchen, Candice i drugih, a Instagram mu je prepun predobrih transformacija zadovoljnih klijentica.

 

 

Riawna Capri

Ona je suosnivačica omiljenog frizerskog salona slavnih u Los Angelesu, a u njezine se ruke vole prepustiti Cara Delevidgne i Selena Gomez.

 

 

Mark Towsend

Mark se brine za frizuru Dakote Johnson i Gal Gadot. Među holivudskim zvijezdama slovi kao frizer koji radi najbolje teksturirane valove u kosi, a što je najbolje pokazao na primjeru blizanki Olsen.

 

 

Mounir

Mounir je frizer iz Libanona, ali koji svoje salone ima i u drugim bliskoistočnim zemljama. Njegove frizure i transformacije kose su toliko fantastične da ga na Instagramu prati 7,8 milijuna ljudi.

 

 

frizeri za zapratiti na društvenim mrežama frizeri slavnih frizer Mounir frizer zaslužan za rachelicu frizer kim kardashian

Još vijesti