Srednjoškolka koja radi nokte

Ova cura trebala bi biti primjer svima! Pokazala je kako izgleda jedan njezin radni, ali i školski dan s obzirom na to da je još uvijek učenica. Njezin dan traje beskrajno s obzirom na to što sve stigne napraviti!

Danas mnogi snimaju svoje dnevne vlogove, obaveze i stvari koje rade u danu. Iako su većinom svi ti vlogovi poprilično slični, ovaj se razlikuje od drugih. Objavila ga je jedna cura, koja je ujedno srednjoškolka, a njezin dan se definitivno razlikuje od uobičajenog dana drugih srednjoškolaca. Kao što je snimila u videu, u 8 ujutro je već spremna za početak svojeg dana. No, ono što ju razlikuje je to da ona uz svoje obrazovanje istovremeno i radi!

 

@annails__ 🫶🏼☕️⛈☺️📦 #myday #workday #schoolday #work #nails #noktibeograd #beogradnokti #noktidorcol #fy #fyp #fypシ ♬ tvoja greska -

 

Taj dan je bila u popodnevnoj smjeni u školi, zato joj je cijelo jutro bilo zatrpano poslovnim obavezama. Naime, ona je manikerka tako da je snimila sve noktiće koje je uspjela napraviti od 8 ujutro pa sve do 12 i 30. Nakon toga je snimila kako je otišla na kavu prije škole, koja je definitivno zaslužena nakon takvog radnog jutra!

Cura bez novaca Istinite činjenice koje nitko ne želi ni čuti – stisni zube i prihvati ovih 20 stvari

Ne samo što uspije organizirati poslovne i školske obaveze, već radi i jako lijepe nokte. Zaista je pohvalno i lijepo za vidjeti učenike koji uspijevaju raditi uz sve školske obaveze, a istovremeno i zaraditi džeparac. Ova cura bi definitivno trebala biti primjer svima – i starijima i mlađima jer dokazuje da se sve može, samo kada se hoće!

Srednjoškolka Stvari iz srednje škole koje ćeš požaliti: Stariji otkrivaju 12 'gluposti' koje žale jer su ih tada radili

Spavanje ispred laptopa Izgovori za nedolazak u školu koje NE smiješ koristiti – ovi nose titulu najgorih

inspiracija obaveze srednja škola posao uz školu primjer drugima

Još vijesti