Djevojka pije sok iz limenke

Neki ljudi na TikToku su stvarno poput riznica znanja, koji nam otvaraju oči za stvari koje su cijeli život bile tu pred nama, a nismo ih zapravo nikada vidjeli niti dokučili.

Na pitanje što je nešto što ste saznali kasno u životu, a trebali ste znati ranije, ali jednostavno niste, odgovorio je Jordan Howlett. TikTok zvijezda pokazala je kako otvoriti limenku soka, ne prstima, ne noktima – već na jedan sasvim novi i drugačiji način.

„Dakle, ako biste pogledali dno limenke soka, vidjeli biste da ovdje ima dodatni mali kružni rub“, pokazivao je Jordan dno limenke objašnjavajući kako treba biti okruglo, kako bi se održao pritisak i kako bi piće ostalo pjenušavo i svježe.

TikToker je otkrio kako su limenke sokova, koje su prvi puta izumljene 1938. godine, bile nešto drugačije. No, onda su promijenili dizajn kako bi izgledale baš poput ovih danas.

 

@jordan_the_stallion8 #stitch with @knowledgesaurus #fypシ ♬ original sound - Jordan_The_Stallion8

 

„Želite li znati zašto? Zato što su limenke gaziranih sokova višenamjenske, što znači da ih možete složiti jednu na drugu i njome otvoriti sok“, otkrio je Jordan i nadodao kako to baš nije slučajno da se limenke savršeno slažu jedna na drugu.

Odmah je demonstrirao svoj trik, dokazavši da njegova „priča drži vodu“.

„Ako ste upravo sredile nokte i ne želite ih zabrljati ili ako vas bole prsti kad je sami pokušavate otvoriti, samo uzmite limenku, stavite je na vrh i otvorite s drugom“, rekao je Jordan.

U komentarima mu se javila jedna stjuardesa koja je rekla kako će ovaj trik primijeniti u svom poslu, jer stalno ozljeđuje prste i lomi nokte zbog limenki.

Kako je ovaj TikToker već poznat po davanju savjeta i otkrivanju nevjerojatnih trikova, jedan komentator se našalio kako je gledajući njega naučio više nego u školi. 

 

kako otvoriti limenku bez prstiju kako otvoriti limenku bez noktiju kako otvoriti limenku na drugačiji način otvaranje limenke limenkom trik s limenkom

Još vijesti