Barbie kuća u Malibuu i Ryan Gosling kao Ken

Svima onima koji su oduvijek sanjali život u ružičastom, Airbnb mogao bi uslišati sve molitve.

Uoči izlaska željno iščekivanog filma „Barbie“ redateljice Grete Gerwig, na Airbnb-u se pojavo oglas u kojima se svima zainteresiranima nudi boravak u Barbie kući iz snova koja se nalazi u Malibuu.

 

 

Airbnb će odabrati četvero sretnika koji će provesti 21. i 22. srpnja u ovoj kući u potpunosti besplatno. Ponuda iz snova dostupna je samo za dva pojedinačna boravka od jedne noći 21. srpnja i 22. srpnja, s dopuštenim do dva gosta istovremeno. Ključeve kuće predat će im ni manje ni više, nego Ryan Gosling – osobno, glumac koji je u filmu Barbie utjelovio Kena.

Prijave počinju 17. srpnja, od 19:00 sati po našem lokalnom vremenu i odabrani će sretnici moći barem na kratko živjeti pravim Barbie životom. Ako vam nije problem financirati putovanje do SAD-a i nazad, možete se prijaviti ovdje.

Ako vas Airbnb izvuče, moći ćete boraviti u ružičastom Barbie dvorcu, prošetati Kenovim fantastičnim ormarom, dobiti na dar ružičaste koturaljke i dasku za surfanje. Ova se nekretnina može pohvaliti i velikim bazenom, disko plesnim podijem na otvorenom, panoramskim pogledom i jednostavnim pristupom plaži.

barbie kuća u malibuu noćenje u barbie kući besplatno airbnb nudi smještaj u barbie kući ryan gosling ključevi ryan gosling barbie kuća prava barbie kuća

Još vijesti