Peyton Cicconi

Peyton Cicconi iz Kalifornije ruši sve predrasude. Već sedam godina radi kao automehaničarka i istodobno ne odustaje od svojih ekstra dugih noktiju, visokih peta i osebujnog modnog stila na radnom mjestu. 

Ova 25-godišnjakinja koja ruši stereotipe i predrasude, na poslu se često susreće s podcjenjivanjem zbog toga što se kao žena našla u poslu koji se tradicionalno smatra „muškim“.

„Susrećem se s mnogo poteškoća u industriji kao žena, poput svakodnevnog uznemiravanja i omalovažavanja muškaraca“, rekla je ova djevojka koju na TikToku prati gotovo 1,2 milijuna obožavatelja.

Mnogi muškarci je optužuju da je lažnjak, jer „nitko ne može raditi taj posao s tako dugim noktima i u kratkim suknjicama“, požalila se Peyton kakve joj sve komentare daju muški kolege.

 

@minitruckbabe The girls that get it get it 💅🏻🫵🏼 #longnails #nails #mechanic #femalemechanic #mechanicsoftiktok #mechaniclife #xlnails #cargirl #fyp #foryoupage #baddies #baddie #girlpower ♬ original sound - DUK Squad

 

Njezini nokti koji su dugački i preko 7 centimetara, zapravo joj dobro dođu u popravljanju auta, jer s njima može nešto sastrugati ili ih generalno koristiti kao zamjenu za alat.

Svojim objavama svakodnevnih situacija iz autoradionice želi inspirirati i druge žene da se ne boje baviti poslovima u kojima možda tradicionalno dominiraju muškarci.

„Žene definitivno imaju više povjerenja kod mehaničara poput mene, jer znaju da im neću pretjerano naplatiti niti ih prevariti samo zbog njihovog spola“, rekla je Payton, kako prenosi britanski Daily Mail.

,

@minitruckbabe How to: replace a difftential on a 350z or G35 Part: 1 . . . #tutorial #howto #carhacks #mechanic #automotive #mechaniclife #mechanicsoftiktok #longnails #nails #cargirl #sanrio #hellokitty #kuromi #nissan #350z #jdm #jdmcarsoftiktok #bluecollar #bluecollarboys #bluecollarbabe #femalemechanic #diy #cars #womenintrades #womeninstem #baddie #baddies #nissan #g35 #nailsoftiktok #carguys #carguy #carscene #learnontiktok #fyp #foryoupagе #trending #braids #boxbraids ♬ Jus bëtter - Yeat

 

Njezina strast prema automobilima započela je još kad je bila dijete i kad se igrala sa svojim bratom blizancem. Dok je krenula na tečaj za automehaničara, bila je jedina žena u cijeloj grupi od 100 ljudi.

Iako joj se tijekom školovanja i bavljenja ovim poslom dogodilo mnogo toga, zbog čega bi najradije zaplakala, ova cura ne želi odustati od svog modnog izričaja niti bavljenja poslom koji toliko obožava.

Peyton Cicconi iz Kalifornije žena automehaničar cura automehaničarka cura koja ruši predrasude cura koja popravlja automobile popravljanje automobila s dugačkim noktima