Djevojke na bazenu

Ako vas priroda nije obdarila bujnim poprsjem, zasigurno vam se nekad dogodilo da ste pomalo sa zavišću pogledale frendicu koja je totalno suprotnost i koja ima uočljivi dekolte.

No, i cure s velikim grudima imaju svoje borbe i probleme koji su itekako frustrirajući.

Donosimo vam nekoliko takvih stvari s kojima se one konstantno susreću i s kojima će se složiti, a zbog kojih im vi nikad više ne ćete biti zavidne.

Pronalaženje grudnjaka je vrlo teško

Znate kako tržišta nude grudnjake različitih formi i oblika te od svakakvih divnih materijala. No, žene s velikim grudima mogu zaboraviti na sve te lijepe i elegantne grudnjake. Osuđene su najčešće na žice, deblje naramenice i velike košarice. Tako da grudnjak za žene s velikim grudima ne izgleda seksi, dapače – mogle bismo ga mogle uvrstiti u kategoriju neke vrste hladnog oružja.

Kupovina kupaćih kostima još je više frustrirajuća

Cure s velikim dekolteom mogu zaboraviti na sve one slatke ljetne trendove što se kupaćih kostima tiče. Ma kakvi topovi s resicama ili gornji dijelovi kupaćeg bez naramenica? Pa cure ne žele riskirati da im na plaži proviri nešto što ne bi trebalo. Da ne govorimo koliko je frustrirajuće kad kupujete dvodjelne kupaće kostime koji se prodaju u paru pa shvatite da vam odgovaraju gaćice veličine 40, ali grudnjak veličine 44.

Teško da će se odlučiti na kupovinu haljine bez naramenica ili otvorenih leđa

Ok, postoje grudnjaci koji pristaju ispod večernjih haljina golih leđa i bez naramenica. Postoje i svakakvi trikovi na društvenim mrežama kako namjestiti grudnjak da se ne vidi ispod takve haljine. No činjenica je da će se curke s velikim grudima osjećati nesigurno s takvim rješenjima, jer znaju koliko njihove okrugle „cure“ mogu biti nebouzdane i da takva naizgled kreativna rješenja ne mogu izdržati teret velikih grudi.

Trčanje može biti bolno

Trčanje, pa čak i sa specijaliziranim sportskim grudnjakom može biti bolno, posebice u razdobljima PMS-a dok su grudi ponešto veće i osjetljivije nego inače.

Pronalaženje košulje je posebno zahtjevna misija

Ako žele pronaći košulju kojoj mogu zakopčati sve gumbe, znači da ona uglavnom odgovara savršeno obujmu prsa, ali je zato prevelika na ostalim dijelovima tijela. Ako pak kupe neku strukiranu košulju, koja je napravljena od materijala s dosta elastina, morat će pripaziti svako malo da joj se ne otkopča gumb na košulji… A to se događa vrlo često.

Svaki dekolte može ispasti predubok

Dekoltei na curama s manjim grudima budu senzualni i decentni. Dekoltei na curama s velikim grudima mogu izgledati vulgarno. Velike grudi same po sebi privlače pozornost, a u odjevnim kombinacijama s otvorenijim prorezima, cure mogu izgledati seksi više nego što su željele izgledati, što isto može biti neprimjereno u nekim situacijama.

Problem ljetnih mjeseci i visokih temperatura

Znoj ispod grudi, znoj koji se slijeva u dekolte između njh, mrlje od znoja na majici… Sve je to toliko nepraktično, ali sve se to događa djevojkama s velikim grudima.

Bolovi i problem s kralješnicom

Ne mora biti, ali cure s velikim grudima mogu imati problem. Kad imate velike grudi, znači da nosite teret, kao da ste se npr. natovarile s nekim teškim ruksakom, ali ga umjesto na leđima, nosite na prsima. Stoga uspravno sjedenje i uspravno držanje mogu za curke s velikim grudima biti bolni, a s vremenom se tu pojavljuju pogrbljenosti i problemi s kralješnicom.

Problemi s buljenjem

Bilo dečki, bilo cure, ali sve s vremena na vrijeme svi se malo zabulje u njih i totalno zaborave da bi osobu trebalo gledati u oči.

problemi koji imaju cure s velikim grudima problemi zbog velikih grudi

Još vijesti