Knjiga Emily Ratajkowski

Možda lektire redovito prepisujete s interneta i od školskih kolega i mislite za sebe da niste neki fan knjiga. Dapače, možda se i ne sjećate kad ste zadnji put u ruke samoinicijativno uzeli neki knjigu i s guštom je pročitali.

No, što kad biste čuli da su neke od poznatih osoba i zvijezda koje inače volite, ujedno i autori knjiga? Da, neke su zvijezde napisale itekako dobre memoare, u kojima otkrivaju svoju privatnost, od njihova odrastanja, do svih izazova s kojima su se suočavali, no bez kojih danas ne bi bili to što jesu.

Vjerujemo, da vam se sljedeće knjige nađu u rukama, da biste ih vrlo rado pročitali. Ako vas koja od ovih zaintrigira, moći ćete je i nabaviti, osim zadnje s popisa koja će biti puštena u prodaju sredinom ožujka.

1. Emily Ratajkowski i „My Body“

U ovoj knjizi manekenka istražuje teme feminizma, seksualnosti, moći, nekih ružnih muških obrazaca ponašanja prema ženama i ženskih opravdavanja u prihvaćanju takvih postupaka. Emily je istražila opsjednutost ženskom seksualnošću, ali i društveni prijezir prema njoj, a progovorila je o događanju u modnoj i filmskoj industriji, ali koja su skrivana iza kulisa.

 

 

2. Princ Harry i „Spare“

Ako volite i pratite englesku kraljevsku obitelj, onda je Harryjeva knjiga pravi odabir za vas. S njegovom knjigom dobit ćete uvid u sve drame koje se događaju s kraljevima i kraljicama, prinčevima i princezama. Shvatit ćete da i bogati plaču.

 

 

3. Pamela Anderson i „Love, Pamela“

Pamela je žarila i palila devedesetih, iz onih godina iz kojih tako rado kopiramo modne trendove. Bila je seks-simbol, a u ovoj knjizi opisuje ružne strane holivudskog glamura i opisuje kako joj se dogodilo da je izgubila kontrolu nad vlastitim životom i kako ju je medijska mašinerija pretvorila u nešto što ona uopće nije.

 

 

4. Betty Whitte i „If You Ask Me (And of Course You Won't)

Glumica koja je umrla 2021. par tjedana prije svog 100. rođendana, a koju voljele su generacije i generacije, zbog njezinog šarma i zaraznog humora, svoje je bogato životno iskustvo pretočila u memoare o prijateljstvu, ljubavi, karijeri i međuljudskim odnosima.

 

 

5. Billie Eilish –„By-Billie Eilish“

Ako volite knjige s više slika, nego teksta, a još k tome obožavate i Billie – onda će ova knjiga biti savršen izbor. Naime, knjige je vizualni narativ i pokazuje nam Billieno putovanje kroz život, kroz stotine nikad viđenih fotografija iz privatnog albuma. S ovom knjigom, dobit ćete uvid u djetinjstvo, glazbeni uspon, turneje i još mnogo toga.

 

 

6. Ali Wong – „Dear Girls“

New York Times je ovu knjigu proglasio bestselerom. Koncipirana je tako da komičarka svojim kćerima piše pisma, otkriva neispričane tajne i daje savjete za najbolji mogući život.

 

 

7. Priyanka Chopra – „Unfinished: A Memoir“

Omiljena glumica priča o svojem odrastanju u Indiji, preseljenju svoje obitelji u SAD, o natjecanjima ljepote, gradnji glumačke karijere, ali i o svoj romansi s Nikom Jonasom.

 

 

 

8. Will Smith – „Will“

Ovu je knjigu glumac napisao uz pomoć Marka Mansona. U knjizi dobivamo uvid o odrastanju, karijeri i njegovom obiteljskom životu. Napisana je na način da čitatelji mogu primijeniti lekcije na vlastiti život.

 

 

9. Matthew Perry – „Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing“

Tek smo godinama nakon snimanja omiljene serije „Prijatelji“, saznali da se omiljeni Chandler borio s ovisnošću. O tome je u knjizi i riječ, Perryjevoj borbi s ovisnošću i usamljenošću, a knjiga je prožeta elementima crnog humora.

 

 

10. Paris Hilton „Paris – The Memoir“

Paris Hilton je na početku 2000.-tih bila ono što su Kylie Jenner i Hailey Bieber danas – bogata nasljednica, omiljena It djevojka, reality zvijezda i model. No, ona je svoju slavu gradila u doba tabloida, kada još nije bilo društvenih mreža. Kako joj je bilo nositi se sa slavom, saznat ćemo 14. ožujka, kada bi ova knjiga trebala biti puštena u prodaju.

 

 

prijedlozi za čitanje top memoari slavnih najbolji memoari slavnih knjige slavnih dobre za pročitati ideje što čitati emily ratajkowski knjiga pamela anderson knjiga

Još vijesti