Millie Bobby Brown i Nineteen Steps

Millie Bobby Brown je cura kojoj valjda ništa na ovom svijetu nije nemoguće. Ona je nagrađivana glumica, ona je osnivačica kozmetičke linije i poduzetnica, a sljedeće u čemu se okušala je spisateljstvo.

Zvijezda serije „Stranger Things“ napisala je svoj debitantski roman pod naslovom „Nineteen Steps“. Roman povijesne fikcije nadahnut je istinitim događajima i Millienom obiteljskom poviješću tijekom Drugog svjetskog rata, posebno preživljavanjem njezine bake Ruth. Bit će to dirljiva priča o čežnji, gubitku i tajnama te o tome koliko dugo smo se spremni boriti za ljubav.

 

 

Millie je ispod svoje Instagram objave napisala kako je ovaj projekt bio poseban za nju, ali je i otkrila kako će knjiga biti objavljena ove jeseni, točnije 12. rujna.

Radnja knjige smještena je u London 1942. godine i prati 18-godišnju Nellie Morris koja živi mirnim životom. Njezina obitelj i prijatelji je zezaju da će se udati za Billyja, dečka iz susjedstva koji joj je uvijek bio drag. No, dolazak Raya, zgodnog američkog zrakoplovca stacioniranog u blizini – navest će Nellie da preispita sve ono što je planirala u svojoj budućnosti.

Knjigu možete već unaprijed naručiti OVDJE.

Millie Bobby Brown piše knjigu knjiga Millie Bobby Brown Millie Bobby Brown povijesni roman knjiga inspirirana stvarnim događajima baka Millie Bobby Brown knjiga Nineteen steps Nineteen steps Millie Bobby Brown

Još vijesti