Sebastian Ghiorghiu

Sebastian Ghiorghiu je digitalni poduzetnik i vlasnik oglasne agencije.

Ujedno ima i YouTube kanal s preko 800 tisuća pretplatnika, gdje dijeli svoja iskustva kako je u svojih tek 6 godina rada zgrnuo bogatstvo od 8 milijuna dolara.

Iako tek 24-godišnjak, nanizao je značajne poslovne uspjehe. No društvene je mreže razbjesnio sudjelovanjem u jednom podcastu na kojem je izjavio da bi svaki muškarac trebao posjedovati luksuzni sportski automobil u svojim dvadesetima.

Ako ste tip u 20-tima i nemate Lamborghini, trebali biste sjesti i ozbiljno porazgovarati sami sa sobom o tome zašto ga nemate, jer je 200 tisuća dolara sitnica“, rekao je ovaj mladi bogataš aludirajući da su svi oni koji tako nešto nemaju, zapravo gubitnici.

 

 

Sebastian vjeruje da svatko može slijediti njegov primjer.

„Sada shvaćam da je nevjerojatno lako. 200 tisuća dolara, u odnosu na ono što je vani u opticaju i što možete zgrabiti, posebno sada s alatima umjetne inteligencije, koje možete iskoristiti kao nikada prije, 200 tisuća dolara je sitniš“, zaključio je on.

„Zašto se nisam toga sjetio, sve je tako jednostavno“, bio je samo jedan u moru ironičnih komentara.

Ovaj Amerikanac, rumunjskog podrijetla, razbjesnio je mnoge koji su ga prozvali zbog bahaćenja, ali i strpali u koš sa svim onim financijskim guruima s društvenih mreža, čije edukacije i savjeti nemaju veze s realnošću.

Sebastian Ghiorghiu ako nemate lamborghini mladi bogataš 200 tisuća dolara lamborghini financijski guru mladi bogataš razbjesnio društvene mreže

Još vijesti