Girl Hammers

Puno puta na društvenim mrežama ili YouTubeu vidite svakakve DIY projekte i „uradi sam – ideje“. No, jeste li se uhvatile kako od puno toga odustajete, jer u nekom trenutku shvatite da nemate odgovarajućeg alata?

Neka vas ta mala sitnica ne spriječi u ostvarivanju vaših ideja. Sve što trebate učiniti je u TikTok tražilici pretražiti pojam „Girl Hammers" i tamo ćete pronaći pametne alternative koje možete iskoristiti ako nemate kutiju za alat.

Izraz „Girl Hammers“ ili u slobodnom prijevodu „čekić za cure“, popularizirala je TikTokerica koja na platformi objavljuje pod korisničkim imenom @madtod.

 

@madtod #screammovie #VozDosCriadores #girldinner ♬ Barbie World (with Aqua) [From Barbie The Album] - Nicki Minaj & Ice Spice & Aqua

 

„Svi pričaju o djevojačkoj večeri, a nitko ne priča o 'djevojačkim čekićima'“, napisala je ova cura u opisu videa i pokazala kako četka za kosu i mirisna svijeća mogu itekako dobro zamijeniti čekić.

U komentarima su joj se javile i druge cure, koje su čini se, snalažljive i kreativne.
„Svijeće, bluetooth zvučnici, drvene kutije, teške knjige, prazan lonac – sve što mogu naći“, napisala je jedna komentatorica što to sve koristi umjesto čekića, dok je druga pak priznala da za takve stvari koristi petu od čizama.

girl hammers zamjena za čekić diy projekti uradi sam ideje

Još vijesti