Veljača 2024.

Pripremi se jer u veljači nam dolazi jedan datum koji bi svima mogao donijeti nešto dobro u život! To su vijesti kakve volimo čuti.

Nažalost, taj sretan datum neće biti Valentinovo. Astrologija kaže da će u veljači svi horoskopski znakovi imati sreće na isti datum, samo će se svakome ta sreća manifestirati na neki drugi način. Netko će tako taj dan imati sreće u ljubavi, a netko drugi u školi. Imati sreće ni u jednom području nije nešto na što ćemo se žaliti. Po astrologiji, ova je godina krenula malo lošije, s retrogradnim Merkurom, ali zato će se sada u veljači situacija popraviti.

Overthinkanje [HOROSKOP] Kojih 5 znakova zodijaka najviše overthinkaju i koja su rješenja za tu groznu naviku

Astrolozi kažu da će 10. veljača biti najsretniji datum ovaj mjesec za sve nas! Može! Posebno će ovo biti dobar datum za iskoristiti kako bi ostvarila neke svoje planove o kojima već dugo razmišljaš. Kreni 10. veljače i mogla bi imati sretan start.

Postoji i objašnjenje zašto. Na taj će datum Merkur, koji je planet koji upravlja idejama, mislima i konceptima, formirati kvadrat s Jupiterom, proširujući tvoju perspektivu i inspirirajući te da imaš vjere u sebe i napraviš prvi korak k ostvarivanju nekog svog plana ili ideje koje želiš realizirati. To je dan kada će ti kreativne misli dolaziti puno lakše i zato ga treba iskoristiti. Ako vjeruješ u astrologiju, ali i ako ne vjeruješ, nemaš što za izgubiti ako ovaj dan malo više vjeruješ u sebe i odvažiš se napraviti nešto veliko.

2024. godina [HOROSKOP] Koji će ti biti najsretniji datum u 2024. godini?

 

Horoskop astrologija najsretniji datum veljača 2024. imati sreće ostvariti planove

Još vijesti