Šareni kišobrani

Nije da ćeš od toga imati neke koristi, ali je zabavno. Sve nas uvijek zanimaju ovakve „gluposti“, a ako si se ikada pitala koje je boje tvoje ime – sada to možeš saznati.

Vjerojatno ti nikada ovo nije ni palo na pamet, ali sada kada saznaš da možeš vidjeti koje je boje tvoje ime, htjet ćeš provjeriti i za sebe i razna druga imena ljudi oko sebe. Iako nećeš od toga imati nikakve konkretne koristi, to ni nije bila poanta ove stranice. Netko ju je kreirao čisto radi zabave. Po njoj, svačije ime je neke boje. Kada na nju upišeš svoje ime, izbacit će ti koje su boje tvog imena. Ovisno o tome koliko ti je dugačko ime, toliko će boja dobiti. Ako ti ime ima tri slova, dobit ćeš tri boje, a ako ima sedam slova, dobit ćeš sedam boja. Isprobali smo i sami ovaj trend i kao rezultat smo dobili svoj spektar boja.

Boje

I ti možeš provjeriti koje je boje tvoje ime klikom na – OVU STRANICU. Nakon malo igranja na stranici, shvatit ćeš princip. Svako slovo je neke boje i ovisno o tome koja su slova u tvom imenu, tu ćeš kombinaciju boja dobiti. Ako ti se neko slovo ponavlja – ponovit će ti se i boja. Ideja je totalno fora i nešto što još ne postoji. Tu je već nekoliko godina, ali neki tek sada saznaju za nju. Ako još uvijek nisi provjerila koje je boje tvoje ima, sada možeš! Samo ju otvori i odmah će ti izbaciti polje u koje možeš upisati svoje ime, a tvoj će se spektar boja pojaviti ispod imena.

test zabava koje je boje tvoje ima zabavna stranica koja je tvoja boja tvoje ime

Više iz rubrike

Još vijesti