Slika nije pronađena

Puno se nas srami prići dečkima, a kako onda napraviti prvi korak i upoznati dečke? Ove su cure došle na kreativnu i pomalo ludu ideju koja ne uključuje direktno prilaženje dečkima. U komentarima se svi slažu da je ideja top.

Želiš upoznati neke nove dečke, ali ti ni ne pada na pamet prva im prići? Dobro nam je ovo poznato. Ima puno cura koje su presramežljive da bi samo tako prišle nekome i napravile taj prvi korak. Pa kako onda upoznati nove dečke? Ove su dvije frendice došle na pomalo ludu ideju, ali itekako kreativnu. Ne uključuje nikakvo prilaženje dečkima ili neugodno odbijanje. Na papiriće su napisale svoje korisničko ime na Instagramu i u shopping centru ih ubacivale u džepove na hoodicama ili jaknama u dućanima na muškom odjelu. Ako neki dečko vidi, može provjeriti Instagram, vidjeti sviđa li mu se i zapratiti. Plus, dobije savršenu temu za prvu poruku.

 

@margitaa.mm #fyp ♬ baraba - minα™

 

Nisu dale broj telefona ili nekakve previše privatne informacije pa je zato ovo u redu. Nikako ne bi trebala ovako javno dijeliti bilo kakve previše privatne info. S Instagrama je najbolje sakriti sve previše privatno ako te počnu dodavati random ljudi. Kada si sigurna da ne otkrivaš ništa previše, ovo je, kako se slažu svi u komentarima, zanimljiva ideja. Bitno je samo da ciljaš prave dućane, one gdje pretpostavljaš da bi mogli zalaziti dečki tvojih godina, ali i da biraš komade odjeće. Jer ne želiš da ti se javi netko od 40 godina!

Cura i dečko [HOROSKOP] S koliko ćeš godina upoznati svoju srodnu dušu? Evo što kaže horoskop

Slika nije pronađena Koja su najbolja mjesta za upoznati curu ili dečka? Parovi su nam ispričali gdje su se upoznali

upoznavanje dečki ideja Novi ljudi gdje upoznati sramežljiva bez prilaženja prvi korak

Još vijesti