Pilotkinja Sabrina Johnson

Sabrina Johnson zaljubila se u letenje kad je imala 14 godina. Danas ima 22 i radi kao pilotkinja.

O svom načinu života i svim izazovima i ljepotama posla, vrlo rado objavljuje na svom TikTok profilu, na kojem je prati 73 tisuće ljudi. Ova djevojka obožava svoj posao, no susreće se s raznim trolovima koji joj često ostavljaju svakakve seksističke komentare i tvrde da je premlada da bi moga upravljati avionom.

 

@sabrinaleej That last one was personal #flightinstructor #womaninaviation #ameliaearhart ♬ The Magic Bomb (Questions I Get Asked) [Extended Mix] - Hoàng Read

 

Iako iza sebe ima iskustvo upravljanja avionom, još uvijek se bori da se uklopi u polje u kojem dominiraju muškarci pa je često zamjenjuju sa stjuardesom.

U intervjuu za Insider otkrila je kako je na njenu odluku da postane pilotkinja utjecao tata koji ju je s 14 godina odveo na istraživačko letenje, gdje svi oni koji žele postati piloti, mogu naučiti nešto više o zrakoplovima.

Na tom se letu zaljubila i osam godina kasnije, postala profesionalac u svom poslu.

„Kad je najoblačniji dan, izletim iznad oblaka i vidim sunce i zalazak“, otkrila je ona u intervjuu zašto smatra svoj posao čarobnim.

Sabrina se nada kako će inspirirati mlade djevojke da nikada ne prestanu ići za svojim snovima i kako neće dopustiti da im išta stane na put. Na svom TikToku objašnjava što je sve potrebno da bi netko postao pilot i vrlo realistično prikazuje što možete očekivati od posla pa se nada da će nadahnuti neke druge cure da odaberu ovo zanimanje. 

 

@sabrinaleej Was asked- Favorite part about my job? #travel DISCLAIMER: non rev is not always pretty, im only showing the best case senatios and no, I dont get first class everytime #airlinepilot #pilotsoftiktok #femalepilot #womeninstem ♬ sonido original - Sabrina Johnson

 

sabrina johnson pilotkinja pilotkinja i seksistički komentari pilotkinja o svom poslu posao pilota pilotkinja na tiktoku djevojka pilotkinja cura pilotkinja

Još vijesti