Tinejdžerica u omiljenoj

Da se majke i kćeri često puta ne slažu i da se sukobe zbog različitih mišljenja, nije ništa novo.

Jedna je TikTokerica pak potajno snimila svoju mamu u jeku žestokog verbalnog ispada, a video je privukao pažnju koju možda tinejdžerica nije niti očekivala te je u par dana pregledan 2,3 milijuna puta.

„Mama se ljuti na mene zato što nosim mušku odjeću. Nije mi čak mogla niti dati pravi odgovor zašto se ljuti“, stoji u opisu videa koji traje 57 sekundi, a kroz koji je vrlo očito da se njezina mama ne slaže s njezinim stilom oblačenja.

 

@freeshavacado61 Mom got mad at me for wearing guys clothing :( She couldnt even give me a real answer why she was mad🤷‍♀️#oof #wtf #bruhmoment ♬ original sound - IfuckingloveSaltedPretzels

 

Iznervirana mama uputila je mnogo psovki zbog izbora odjeće svoje tinejdžerice i zaprijetila joj da takva neće ići u školu.

„Nosiš tatinu odjeću koja ti uopće ne pristaje, izgledaš kao beskućnik“, vikala je mama.

Na to joj je kći smirenim tonom pitala: „Ne vidim u čemu je stvar, jer ja nikoga ne ozljeđujem“.

„Tiho. Ne moraš ti to vidjeti“, presjekla je mama nastavljajući i dalje s dramom i vikanjem. 

Ispod videa nanizali su se komentari podrške tinejdžerici, jer su mnogi složni kako je njezina mama pretjerala u svojim reakcijama.

 

@freeshavacado61 Bros I just gotta say you do u man, do what YOU feel comfy in and do what makes you happy, don’t listen to the haters. Also sorry if i talk way too fast for you guys, I talk fast when I’m nervous #youdoyou #americaneagle #dontworryaboutit ♬ original sound - IfuckingloveSaltedPretzels

 

Tinejdžerica je objavila još jedan video u kojem otkriva da je u trenutku snimanja videa nosila „lijepu odjeću“ – hlače i košulju. Objasnila je kako je otac došao k njoj i bratu i rekao im da se pokušava riješiti neke stare odjeće pa je ona iskoristila priliku da obnovi garderobu.

„Ja osobno volim vrećastu odjeću i pomalo sam muškarčina“, objasnila je ova cura, dodavši kako se u muškoj odjeći osjeća ugodno, ali da se to njezinoj mami očito ne sviđa.

Ipak, ljudi bi trebali ostati ono što jesu i nositi ono u čemu se osjećaju ugodno. Mnogi su se komentatori i ispod ovog videa složili kako bi roditelji trebali biti podrška svojoj djeci, a ne da ih pokušaju oblikovati u osobe kakve žele da budu.

 

sukob mame i kćeri zbog odjeće izgledaš kao beskućnik mama se ljuti na kćer zbog odjeće kći potajno snimala mamu žestoki verbalni ispad mame

Još vijesti