Uspješne djevojke i žene slavnih nogometaša

Stereotip je kako nogometaši vole isključivo manekenke ili još je gori onaj kako cure nogometaša ne moraju raditi ništa.

Cure s naše liste su lijepe, baš poput manekenki, ali one su isto tako uspješne u poslovima s kojima se bave. One su ambiciozne i pametne te su njihovi dečki i partneri na njih itekako ponosni.

Sara Botello

Ova balerina u vezi je s nogometašem Aymericom Laporteom. Laporte je rođen u Francuskoj, no zahvaljujući baskijskim korijenima, igra za španjolsku nogometnu reprezentaciju. Mediji su oduševljeni njegovom djevojkom balerinom. Par živi skladno te su si velika podrška, što možemo vidjeti i kroz objave na njihovim instagram profilima.

 

 

Beatriz Espejel

Javnost je oduševljena njezinim izgledom, no ona svoju karijeru ne gradi na ljepoti. Ona je profesorica engleskog jezika i tjelesne kulture te je u braku s nogometašem Jorgeom Resurrecionom Merodiom, poznatijim kao Koke. Ova Španjolka je otvorila i vodi školu stranih jezika „International academy of languages“.

 

 

Tini Stoessel

Nogometaš Argentine Rodrigo Paul često je u središtu pozornosti zbog svog turbulentnog odnosa sa Tini. Malo prekidaju pa se opet mire i tako u krug. Tini je inače pjevačica i glumica koja je postala popularna nakon svoje uloge Violette Castillo u Disneyjevoj seriji Violetta.

 

 

Irene Gonzales

Prelijepa Irena je djevojka argentinskog nogometaša Matea Musacchia. Ona je ujedno i doktorica koja tu i tamo na svom Instagram profilu objavljuje fotke s operacijske sale.

 

 

Oriana Sabatini

Nju često nazivaju „argentinskom Madonnom“. Ona je pjevačica i glumica, u vezi s nogometašem Paulom Dybalom. Svoje glumačko obrazovanje stekla je na New York Filmskoj Akademiji. Glumila je u telenovelama, bila je ambasadorica brenda L'Oreal, a izdala je i pjesme. Pjevala je i na turneji s Arianom Grande, a upravo ju je ta suradnja dovela do poznanstva i ljubavi s Paulom.

 

 

Paige Milan

Partnerica engleskog nogometaša Raheema Sterlinga ima vlastitu tvrtku za nekretnine pod nazivom Milian Property Group. Ona je računovotkinja i prava stručnjakinja za nekretnine. Par ima dva sina Thiaga i Thaija.

 

 

Izabel Kovačić

Izabel i Mateo vjenčali su se 2017. godine, a 2020. dobili sinčića Ivana. Izabel je završila studij ekonomije te je vlasnica brenda dječje odjeće Lunilou. Riječ je o 100% organskoj odjeći, bez umjetnih bojila, namijenjenu baš nježnoj koži djece.

 

 

Mia Ćurković

Samozatajna Mia nema Instagram te čuva svoju privatnost. Supruga Andreja Kramarića inače je doktorica veterine. Par je u braku od 2017. te imaju sina Viktora.

 

 

cure nogometaša Žene nogometaša Wagsice wagsice s uspješnom karijerom

Još vijesti