David Stoker i pacijentica

Doktor David Stoker je plastični kirurg iz Los Angelesa koji na svom TikTok profilu pokazuje rezultate zahvata na svojim pacijentima.

Mnoge se zvijezde, ali i obične žene i cure, podvrgavaju raznim estetskim zahvatima, a jedan među njima je i popunjavanje usana silikonima ili filerima, kako bi one izgledale sočnije i punije.

No, isto tako, mnoge od njih su se odlučile na vađenje silikona, jer su im se usne opustile ili su se pojavile neke čudne otekline koje nisu prolazile ili su im usne postale asimetrične i deformirane.

Ukoliko ste se ikada pitali kako izgledaju usne kad se iz njih izvade silikoni, možete zaviriti na profil Davida Stokera, jer on je objavio i više kratkih videoisječaka, gdje pokazuje kako su njegove pacijentice izgledale prije i poslije vađenja silikona.

 

@stokerplasticsurgery Removing Silicone Lip Injections 💖👄✨ #fyp #foryou #lips #medspa #docsoftiktok ♬ Why is this trending - Jaz <3

 

Rezultate svog rada prikazao je i na jednoj pacijentici, oko koje su se komentatori složili kako definitivno izgleda bolje i mlađe sa svojim prirodnim usnama, nego sa silikonima u njima.

No, nije to jedini slučaj uspješnog spašavanja neželjenih posljedica estetske kirurgije, u drugom je videozapisu također pokazao pratiteljima kako izgleda još jedno uklanjanje silikona. No, moramo vas upozoriti, ukoliko ste osjetljiviji, da ovaj video ne otvarate, zato što se na par sekundi pojavljuju scene iz operacijske sale.

 

@stokerplasticsurgery Silicone Lip Removal 👄 #siliconelips #lips #lipfiller #plasticsurgery #foryou #fyp #FindYourEdge #LIKEABOMBSHELL ♬ How You Like That - BLACKPINK

 

Pa ako ste dosad sanjali o bilo kakvom estetskom zahvatu vezanom uz usne, bilo bi poželjno da dobro razmislite i da se prepustite u ruke provjerenih profesionalaca, kako kasnije ne biste morali tražiti nekoga tko će to ispravljati.

U suprotnom, moglo bi vas dvostruko koštati, a još ćete i dva puta prolaziti kroz gadne bolove.

 

 

David Stoker estetski kirurg David Stoker usne poslije vađenja silikona vađenje silikona izgled nakon vađenja silikona

Još vijesti