Aleksandra Prijović i euri

Godina je došla do svog kraja i ne možemo vjerovati da je već prosinac. Proletjela je u sekundi! Toliko se toga dogodilo ove godine, a neki će događaji biti zauvijek zapamćeni i po njima ćemo se prisjećati 2023.

Ove su se godine dogodile i neke lijepe i neke tužne stvari. Svatko ima neke svoje uspomene po kojima će ju pamtiti, a mi ti donosimo pregled najvećih događaja koji su ove godine bili hit u svijetu i u Hrvatskoj. O njima se nije prestajalo pričati i može se reći da su obilježili 2023. godinu. Kada ćemo za par godina ili za desetak godina googlati i tražiti što je bilo hit u 2023. godini, onda će nam sigurno izaći ove stvari. S koliko si ovih tema i događaja ti bila „pogođena“ ili sudjelovala u tome da postanu viralne?

1.Velika turneja Taylor Swift
Taylor Swift je proglašena osobom godine, a sve je krenulo s njenom velikom svjetskom turnejom s kojom je počela ove godine. Turneja je bila glavna priča dobar dio godine, a pomama za ulaznicama je bila najveća ikad.

2.Pet koncerata Aleksandre Prijović u Zagrebu
Kada smo na koncertima, ne možemo zaboraviti ni najveći koncertni spektakl koji se dogodio kod nas, a to su koncerti Aleksandre Prijović i pet za redom rasprodanih Arena.

 

 

3.Barbie groznica
Na ljeto je izašao i „Barbie“ film, koji sviđao ti se ili ne, postao je svjetski fenomen. Svi su ga gledali, ružičastoj je boji skočila popularnost i Barbie je bila na vrhu.

4.Smrt Matthew Perryja
Nažalost, imamo na listi i jednu tužnu vijest, a to je da smo izgubili jednog „Prijatelja“. Svijet se ove godine oprostio s Matthew Perryjem.

5.Bob frizure su zavladale
Jedna stvar koja je obilježila svijet mode ove godine su bob frizure. Sve je krenulo s Hailey Bieber, a onda se raširilo kao požar i krenulo je masovno šišanje kose.

 

 

6.Shakirina osvetnička pjesma
Početkom ove godine smo imali i cijelu onu dramu sa Shakirom i njenim mužem, kada je zbog pekmeza otkrila da ju vara i snimila osvetničku pjesmu koja je bila hit.

7.Rihanna je otkrila da je trudna
Tijekom nastupa na Super Bowlu, Rihanna je sve iznenadila i otkrila da je trudna!

8.Let3 na Eurosongu
Ove nas je godine na Eurosongu predstavljao Let3 i ostvarili smo daleko bolji rezultat nego prijašnjih godina.

9.Podmornica Titan
Još jedna tragična vijest koja je bila glavna priča u cijelom svijetu je odlazak podmornice Titan u obilazak Titanica i njen nestanak.

10.Grše je imao hit „Mamma Mia“
Pjesma koja je obilježila hrvatsku glazbu ove godine.

11.Hrvatska je prešla na novu valutu – euro
Ove smo godine prešli i na novu valutu! Kuna je otišla u prošlost s 1. siječnjom.

12.Twitter je postao X
Poznata društvena mreža Twitter promijenila je ime u X – iako ga mnogi i dalje zovu Twitter.

13.Velika Britanija je dobila kralja
Smrt koja je pogodila Veliku Britaniju, ali koja je zahvatila i ostatak svijeta je odlazak kraljice Elizabethe II. Na tronu ju je zamijenio njen sin kralj Charles III.

 

 

14.Harry Styles obrijao kosu
Nikada nismo očekivali da će se to dogoditi ove godine, ali Harry Styles je obrijao glavu i riješio se svoje prepoznatljive duže kose.

15.Dobili smo Bananko sladoled
I za kraj, neki će reći da ovo nije big deal, ali svi će sladokusci reći da je, a to je da smo dobili Bananko sladoled. Tijekom ljeta je bila skoro nemoguća misija pronaći ga u dućanu.

2023. godina događaji obilježili godinu svjetski događaji Hrvatska viralno 2023. godine popularne teme po čemu ćemo pamtiti 2023. godinu

Još vijesti